Legendaarinen Tuttu Juttu Show tekee paluun televisioon – Susanna Laine astuu Joel Hallikaisen saappaisiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Legendaarinen Tuttu Juttu Show tekee paluun televisioon – Susanna Laine astuu Joel Hallikaisen saappaisiin

Rakastettu Tuttu Juttu Show tekee paluun MTV3 -kanavalle. Ohjelman juontajina nähdään Timo Koivusalo ja Susanna Laine.

Susanna Laine korvaa Joel Hallikaisen.

14.5.2019 10:14

Takavuosien suosittu viihdeohjelma Tuttu Juttu Show tekee pitkän odotuksen jälkeen paluun suomalaisten olohuoneisiin. Ohjelman juontajana toimii tälläkin kertaa Timo Koivusalo.

Kun Tuttu Juttu Show ensimmäisen kerran pyöri televisiossa vuosina 1992-2002, toimi Koivusalon aisaparina Joel Hallikainen, joka jäi ohjelmasta pois vuonna 2000. Uusintaversiossa Hallikaista ei kuitenkaan nähdä, vaan Koivusalon rinnalla ohjelmaa luotsaa Susanna Laine.

Susanna Laine korvaa Joel Hallikaisen.

Tuttu Juttu Show on rakastettu visailu, jossa selvitetään kuinka hyvin pariskunnat tuntevat toisensa. Kymmenen vuoden aikana ohjelmassa vieraili yli 1500 vierasta, aina presidentinvaaliehdokkaista urheilijalegendoihin ja muihin julkisuudesta tuttuihin hahmoihin.

– Olen todella innoissani Tuttu Juttu Show'n paluusta. Sen tekeminen on ollut alusta asti yhtä juhlaa. Vuosien varrella olen saanut vastata lähes päivittäin kysymykseen: "Milloin se Tuttu Juttu Show oikein tulee takaisin?". Siksi olen tänään onnellinen mies voidessani vastata, että nyt – nyt se tulee takaisin, Koivusalo hehkutti ohjelman pressitilaisuudessa maaliskuussa.

Ohjaajana ansioitunut Timo Koivusalo palaa Tuttu Juttu Show’n juontajaksi.

Tuttu Juttu Show tulee MTV3 -kanavan ohjelmistoon. Kanava ei ole vielä paljastanut, koska ohjelma tullaan näkemään ruudussa. Pariskuntien haku ohjelmaan on parhaillaan auki.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?