”Mikä h**vetin vitsi tämä on?” Tyly kosinta kuumensi tunteita Vieraissa-sarjassa – Harri joutuu selittelemään tekosiaan puolisolleen - Viihde - Ilta-Sanomat

”Mikä h**vetin vitsi tämä on?” Tyly kosinta kuumensi tunteita Vieraissa-sarjassa – Harri joutuu selittelemään tekosiaan puolisolleen

Varo juonipaljastuksia! Harri kosi puolisoaan Nitaa erikoisella tavalla. Tämän illan jaksossa pari selvittelee välejään.

13.5.2019 20:45

Viime viikon Vieraissa-ohjelmassa nähtiin melkoinen käänne, kun Harri päätti kosia puolisoaan Nitaa hyvin epätavallisella tavalla.

Ohjelman viimeisimmässä jaksossa pariskunnat kirjoittivat toisilleen kirjeen. Harri oli jättänyt Nitalle antamaansa kirjekuoreen myös oman kihlasormuksensa. Nita tulkitsi eleen niin, että Harri tahtoi päättää parin suhteen.

– Melko vässykkä mies, jos tolleen jättää, että jonkun kirjeen nakkaa postista ja jättää sormukset, että ei oo munaa tulla sanoo päin naamaa, itkuinen Nita päivitteli kameroille ja paiskari kirjekuoren lattialle.

Pariskunta on nyt onnellisesti yhdessä.

Lopulta Nita päätti kuitenkin lukea myös Harrin kirjoittaman kirjeen. Sitä lukiessaan naiselle selvisi, että itse asiassa Harri halusikin kosia naista – ei suinkaan erota tästä.

– Tajusin, kuinka tärkeä olet minulle ja kuinka paljon minä sinua rakastan. Rakkain terveisin tuleva aviomiehesi, Nita luki Harrin kirjoittamaa kirjettä hämmentyneenä.

Harri ja Nita saivat puhuttua kosinnan aiheuttamat erimielisyydet selviksi.

Tämän iltaisessa sarjan päätösjaksossa Harri ja Nita keskustelevat kosinnasta ja sen aiheuttamasta tunnekuohusta. Harri selittää, ettei kirjeen ollut koskaan tarkoitus satuttaa Nitaa.

– Sitä en ikinä olisi osannut kuvitella, että se olisi tuollainen se reaktio ollut. Jos olisin tiennyt, niin silloin en tosiaankaan olisi tehnyt sitä, Harri harmittelee.

Jaksossa Harri koittaa myös parhaansa mukaan perustella, miksi halusi kosia Nitaa valitsemallaan tavalla. Hän myös tunnusti ajatelleensa, että Nita lukisi samalta istumalta myös sormuksen mukana olleen kirjeen.

– Nitallekin olen sanonut, että se sormus ei lähde siitä minun sormesta kuin kahdesta syystä: joko se vaihdetaan oikeasti vihkisormukseen tai sitten erotaan. Minä sitten ajattelin, että katsotaan, kumpaako hän luulisi, jos laitan sen sinne mukaan, mies kertoo.

Harrin pieleen mennyt kosinta sai lopulta onnellisen lopun.

Harri kertoo harmitelleensa jälkikäteen sitä, miten rankasti Nita otti miehen pieleen menneen kosintayrityksen. Pari kuitenkin toteaa selvittäneensä asian heti tilanteen rauhoituttua. Asiat on nyt juteltu selviksi.

– Me ollaan puhuttu siitä ja jälkikäteen naureskeltu, että olisi kyllä pitänyt tajuta tuon huumorintaju, se on niin kieroutunut, hyväntuulinen Nita nauraa kameroille.

Vieraissa-sarjan päätösjakso nähdään Livillä tänään maanantaina kello 20:00.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?