YouTube-tähti menetti liki 3 miljoonaa seuraajaa vain parissa päivässä – tuhosiko kipakka paljastusvideo 19-vuotiaan tubettajan puuhista hänen uransa?

Julkaistu:

tubrttajat
Kauneustubettaja James Charlesin ura on ajautunut jyrkkään alamäkeen.
CNN kertoo huippusuosittu YouTube-tähti James Charlesin menettäneen lähes 3 miljoonaa seuraajaa vain kolmessa päivässä ja luku vain kasvaa.


19-vuotias James ja hänestä julkaistu paljastusvideo ovat olleet sosiaalisen median kuumimpia puheenaiheita viime päivät. Kaikki alkoi siitä kun toinen vloggaaja ja influencer Tati Westbrook julkaisi videon, jossa hän kertoi joutuneensa läheisen ystävän pettämäksi.

Videolla Westbrook kertoi auttaneensa nuorta tubettajaa urallaan valtavasti ja kohdelleen häntä kuin perheenjäsentään. James oli kuitenkin mainostanut lisäravinnetta, joka oli suora kilpailija Westbrookin omalle brändille. Tubettaja kuvaili olevansa pettynyt ja loukattu, mutta hän ei vielä tuolloin nimennyt ”petturia” James Charlesiksi.

James Charles julkaisi oman vastineensa videolla ja pyysi anteeksi, jos oli käytöksellään loukannut Westbrookia.

– Hän on ollut minulle kuin äiti alusta alkaen tällä alalla, James sanoi.

Perjantaina Tati Westbrook löi lisää vettä myllyyn ja julkaisi videon, jossa hän kertoi James Charlesin käyttäytyneen sopimattomasti nuoria miehiä kohtaan ja haukkuneen muita kauneustubettajia. Video on saanut jo yli 34 miljoonaa katselukertaa.

Westbrook sanoi videolla olevansa kyllästynyt siihen, että joutui jatkuvasti jatkuvasti pyytelemään anteeksi Jamesin käytöstä. Westbrookin mukaan James oli ahdistellut seksuaalisesti nuoria miehiä, jotka eivät olleet kiinnostuneita miehistä. Westbrook oli saanut myös selville Jamesin levitelleen valheita hänestä.James Charles puolestaan julkaisi jälleen oman vastineensa videolle ja pyysi anteeksi Westbrookilta. Tubettaja kuvaili olevansa nuori mies, joka on tehnyt virheitä ja ottaneen niistä opikseen.

– Olen tehnyt viimeisen parin vuoden aikana virheitä ja yrittänyt kasvaa ja oppia niistä. En ole aina onnistunut siinä, sen voin myöntää. Mutta olen aina yrittänyt, hän kuvaili.

Cosmopolitan-lehti puolestaan kertoo Jamesin fanien tyrmistyneen, kun YouTube-tähti rupesi pyytämään liki 500 euroa fanitapaamisista.

Amerikkalaislehtien mukaan viime päivien kohu on tahrannut nuoren tubettajan maineen ja lyönyt kapuloita rattaisiin hänen liiketoimilleen. Amerikkalaismedia kertoo, että toistaiseksi ei ole tiedossa, kuinka paljon romahtanut seuraajamäärä tulee vaikuttamaan James Charlesin tuloihin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt