Lottovoittaja Melissa, 58, kuoli äkisti – taksikuskin elämä mullistui hetkessä: ei antanut lapsilleen penniäkään 4 miljoonan potista

Julkaistu:

menetys
Lottovoittaja Melissa Ede löydettiin lauantaina kuolleena kotoaan. Edestä tuli Britanniassa julkkis, kun hän voitti 4 miljoonaa euroa.
Brittiläinen mediapersoona Melissa Ede, 58, on kuollut, kertovat brittilehdet. Eden puoliso Rachel kertoo Hull Live -sivustolle Eden kuolleen launtai-iltana. Mirror-lehden mukaan lottovoittaja vietiin sairaalaan perjantaina.

Eden kuolinsyytä ei toistaiseksi ole kerrottu julkisuuteen, mutta brittimedian mukaan hän joutui viikko sitten sairaalaan sydänvaivojen takia.

– Olet täällä ja hetkessä voitkin olla poissa, Ede kertoi tuolloin Mirror-lehdelle.

Ede kertoi lehdelle säikähtäneensä toden teolla sydänvaivojaan ja olleensa varma kuolevansa. Hän oli ollut leikkaamassa nurmikkoa kun tunsi kipua rinnassaan.

– Luulin aikani tulleen. Rintaani repi kipu ja ajattelin, tämä oli tässä, hän kertoi Mirrorille viime tiistaina.
Taksikuski Melissa Edestä tuli kertaheitolla kotimaassaan julkkis, kun hän voitti lotossa 4,6 miljoonaa euroa. Alle 800 euroa kuukaudessa tienanneesta Edestä tuli miljonääri ja hän laittoi rahat heti käyttöön.

Transsukupuolinen Ede käytti ison osan voittosummasta kauneusleikkauksiin. Ede kävi ensimmäisissä kauneusoperaatioissaan jo kaksi kuukautta lottovoiton jälkeen. Hänen kasvoihinsa ruiskutettiin täyteaineita ja botoxia. Tammikuussa hän pisti purukalustonsa uuteen uskoon 9 tuntia kestäneessä hammasoperaatiossa.


Hän kertoi haastatteluissa, ettei aio antaa lottovoitosta yhden ainoaa puntaa neljälle lapselleen. Lapset käänsivät selkänsä isälleen 12 vuotta sitten, kun hän kertoi olevansa transsukupuolinen.

– Nyt on koston aika, Ede napautti haastatteluissa.

Ede ei ehtinyt nauttia miljoonapotista kuitenkaan pitkään, sillä hän menehtyi vain 18 kuukautta lottovoittonsa jälkeen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt