Poptähden bikinikuva paljasti kiusallisen tatuointimokan – intiimialuetta koristavaan tekstiin livahti hämmentävä virhe: ”Olin 18-vuotias...”

Julkaistu:

Poptähti Jessie J:n bikinikuva sai aikaan todellisen palautevyöryn.
Brittilaulaja Jessie J, oikealta nimeltään Jessica Cornish, ilahdutti Instagramissa fanejaan julkaisemalla helteisen bikinikuvan. Kuvassa 31-vuotias laulaja poseeraa postikorttimaisemissa nudensävyisissä bikineissä, jotka paljastavat hänen lantioonsa tatuoidun tekstin.

Tarkkasilmäiset fanit panivat merkille, että Jessie J:n tekstitatuoinnissa on kiusallinen yksityiskohta ja riensivät kommentoimaan asiaa tähden Instagramiin.

Jessie J:n tatuoinnissa lukee ”Don’t loose who you are in the blur of the stars”. Siinä on kuitenkin kirjoitusvirhe. Tatuoinnissa pitäisi lukea ”Don’t lose who you are in the blur of the stars”. Teksti on Jessie J:n Who You Are -kappaleen lyriikoista.

Fanit ovat huomauttaneet tähden kirjoittaneen sanan ”lose” eli kadottaa tai hävitä väärin.
Kommenteista närkästynyt laulaja avautuu tatuoinnin taustoista Instagramissa. Hän kirjoittaa tietävänsä tasan tarkkaan tatuoinnista olevasta kirjoitusvirheestä ja olevansa sinut asian kanssa.

– Kyllä, ne ovat Who You Are -kappaleeni sanat. Minä kirjoitin sen. Kyllä, siinä on kirjoitusvirhe, toistan siinä on kirjoitusvirhe, Jessie J kirjoittaa.

– Kyllä, tatuointi tehtiin Essexissä ja kyllä, olin 18 vuotias ja kyllä, tatuoija ei maininnut kirjoitusvirheestä mitään, hän selittää.

Laulajan mukaan tatuointi on syy siihen, miksi hän käyttää korkeavyötäröisiä housuja ja hameita.


Laulaja on Instagramissaan saanut kuulla kommentteja myös rinnoistaan. Vartaloaan arvosteleville ihmisille Jessie J:llä on kipakat terveiset.

– Kyllä, tiedän, että minulla on pienet rinnat. Älkää tuhlatko aikaanne kertomalla sitä minulle, ihan kuin en näkisi niitä joka päivä, hän sihahtaa.

Laulaja seurustelee Hollywood-tähti Channing Tatumin kanssa. Vastikään Tatum julkaisi Instagramissa Jessie J:n ottaman intiimin suihkukuvan, joka villitsi fanit.

Tatum kertoi kuvan taustoista, että joutui julkaisemaan kuvan hävittyään rakkaalleen pelissä nimeltä jenga, joka tunnetaan suomalaisittain myös nimellä huojuva torni.
– Hävisin Jenga-pelin Jessica Cornishille. Häviäjän (minun) piti julkaista kuva, jonka toinen (Jessica Cornish) valitsi. En enää koskaan pelaa Jengaa hänen kanssaan... Tatum totesi kuvatekstissä.

Kuva nousi hetkessä näyttelijän suosituimmaksi somekuvaksi miljoonilla tykkäyksillä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt