Harvinainen kuva: Darude esitteli viisuissa harvoin julkisuudessa nähtävän kauniin Michelle-vaimonsa - Viihde - Ilta-Sanomat

Harvinainen kuva: Darude esitteli viisuissa harvoin julkisuudessa nähtävän kauniin Michelle-vaimonsa

Darude asteli punaiselle matolle viisujen avajaisjuhlassa Michelle-vaimonsa kanssa.

Darude oli yhtä hymyä Michelle-vaimo käsipuolessaan.­

12.5.2019 22:25

Kaikkien maiden euroviisuedustajat kävelivät avajaisjuhlaan pitkin oranssia mattoa sunnuntaina Tel Avivissa.

Suomea viisuissa edustavat Darude, eli Ville Virtanen ja Sebastian Rejman. Daruden käsipuolessa nähtiin hänen harvoin julkisuudessa esiintyvä vaimonsa Michelle.

Komea pari poseerasi kameroille hyväntuulisena. Michelle oli pukeutunut viisukarkeloiden ajaispäivään mustaan kimmeltävään leninkiin.

Pari avioitui vuonna 2007. Perhe asui pitkään vaimonsa kotimaassa Yhdysvalloissa, mutta Suomeen he muuttivat takaisin kun parin Max-poika, 10, lähestyi kouluikää. Parin kuopus Vivienne on puolitoistavuotias.

Darude on kertonut IS:n haastattelussa epäröineensä aluksi viisuihin lähtöä, mutta vaimonsa kanssa puhuttuaam hän päätti suostua viisuedustajaksi.

– Kun Uuden musiikin kilpailun tuottaja Anssi Autio soitti ensimmäisen kerran viime syksynä, sanoin miettiväni asiaa. Meillä oli kotona silloin vajaa kymmenkuinen vauva ja muutenkin kädet täynnä, hän pohjustaa.

– Puhuin heti vaimoni kanssa. Hän sanoi, että suostu, kyllä me tästä jotenkin selvitään.

Sen jälkeen Michelle on ollut miehelleen korvaamaton apu niin kotona kuin työasioissa.

– Vaimo on ihan ässä. Hän hoitaa kodin, sähköpostit, koordinoinnit, bookkaa lennot ja järjestää noin muutenkin kaiken.

Darude ja Sebastian Rejman ovat olleet kiireisiä viisujen kanssa jo koko viikon, vaikka viisut virallisesti alkoivatkin punaisen maton tilaisuudesta.

– Hommat täällä alkoivat viikko sitten, kun hyppäsimme koneeseen Helsingissä. Kaikki UMK:sta lähtien on vienyt tähän hetkeen. Ei jännitä, enemmän haluaisin jo päästä tekemään – ja maanantaina päästään, Darude sanoi.

Tuomaristo antaa ensimmäisen semifinaalin esityksille pisteet maanantai-illan kenraaliharjoituksen perusteella, mutta pisteet julkistetaan vasta semifinaalin suoran lähetyksen päätteeksi yhdessä maiden antamien pisteiden kanssa.

Darude ja Rejman nousevat viisulavalle esittämään Look Away -kappaleen ensimmäisessä semifinaalissa tiistaina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?