Tässä on Selviytyjien voittaja! Miska Haakana nappasi itselleen 30 000 euron voittopotin - Viihde - Ilta-Sanomat

Tässä on Selviytyjien voittaja! Miska Haakana nappasi itselleen 30 000 euron voittopotin

Miska Haakana poistui Selviytyjistä 30 000 euroa rikkaampana.

Julkaistu: 12.5.2019 21:58

Miska Haakana sai eniten tuomariääniä ja voitti Selviytyjät Suomi -kisan.

Selviytyjät Suomi -kisan voitto ratkesi sunnuntai-iltana kutkuttavassa finaalissa, jossa Kim Herold ja Miska Haakana ottivat toisistaan mittaa.

Finaalikaksikko kohtasi jaksossa kisasta pudonneista kilpailijoista muodostetun juryn. Tuomariäänillä voittajaksi valittiin 22-vuotias YouTube-tähti Miska Haakana. Epäuskoinen Miska tuuletti villisti voittoaan ja kiitteli tuomaristoa äänistä.

–  Oijjoi joi! Voi että, kiitos! Miska hihkui.

– Mä voitin koko jutun. Miten tää voi tapahtua? Aivan sairaan siisti juttu! Lähin tähän kisaan ajatellen, että tulen putoamaan ihan ekana. En ois uskonut, että olen tässä tällaisen kyltin kanssa. Aivan sairaan hyvä fiilis tällä hetkellä!

Miska otti kisassa murskavoiton, sillä tuomaristosta vain Wallu Valpio äänesti Kimiä voittajaksi. Tuuli, Veronica, Lola, Marko, Lotta ja Vilma antoivat kaikki äänensä Miskalle.

Miska kertoi finaalijaksossa käyttävänsä 30 000 euron voittopotin matkusteluun. Hän on jo pidemmän aikaa unelmoinut pääsevänsä reissaamaan tyttöystävänsä kanssa Amerikkaan ja voittorahoilla se olisi mahdollista.

Finaalikilpailusta muodostui todellinen jännitysnäytelmä, kun Wallu, Kim ja Miska pistettiin juoksemaan läpi mangroveviidakon. Kim vei ylivoimaisen voiton älyä, muistia ja fyysistä kestävyyttä vaatineessa kisassa. Miska selvitti radan toiseksi nopeiten Wallun jäädessä nuolemaan näppejään.

Juryn edessä Kim ja Miska pääsivät perustelemaan tuomaristolle miksi juuri he ansaitsisivat kisan voiton. Monet tuomaristossa kuvailivat Miskan peesanneen kisassa muita. Miska oli eri mieltä.

– En ole mielestäni ollut peräkärry. Aika monet äänestykset on lähteneet mun aloitteesta. Mulla on ollut selkeät visiot siitä, kuka lähtee ja mihin aikaan, Miska totesi.

Kim, Wallu ja Miska kisasivat finaalijaksossa voitosta. Lopulta Kim ja Miska selvittivät tiensä tuomariston eteen.

Heimoneuvostossa juontaja Juuso Mäkilähteellä oli vielä viimeinen ässä hihassaan. Miska ja Kim haastettiin kaksintaisteluun ja voittaja sai valita yhden tuomariston jäsenen, joka ei saa äänestää.

Miehet joutuivat tasapainottelemaan veistä kätensä päällä. 15 minuutin jälkeen uupunut Miska luovutti ja tiputti veitsen. Kim halusi poistaa äänioikeuden Virpiltä, sillä oli varma Virpin äänestävän Miskaa. Virpi myönsi, että olisi antanut äänensä Miskalle.

–Olen yrittänyt pelata peliä rehdisti ja kerätä ympärilleni ihmisiä, joihin voin luottaa ja jotka voivat luottaa minuun. Mielestäni se on pelin idea, Miska sanoi finaalijaksossa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?