Lola läväytti faktat pöytään Selviytyjien finaalissa – härskisti juonitellut Kim kiemurteli penkissään: ”Jos haluatte tehdä minusta monsterin...” - Viihde - Ilta-Sanomat

Lola läväytti faktat pöytään Selviytyjien finaalissa – härskisti juonitellut Kim kiemurteli penkissään: ”Jos haluatte tehdä minusta monsterin...”

Kim joutui Selviytyjien finaalissa selittelemään peliliikkeitään.

Julkaistu: 12.5.2019 21:40

Selviytyjät Suomi -ohjelman finaalikaksikolla oli mahdollisuus saada tuomaristo puolelleen ennen viimeistä äänestystä.

32 päivän jälkeen vain kaksi kilpailijaa on jäljellä Selviytyjät Suomi -ohjelmassa. Kim Herold myönsi kameroille ennen juryn tapaamista, ettei hänellä ole parhaat mahdolliset välit naiskilpailijoihin. Miska Haatana sen sijaan on pelannut pelinsä paljon kiltimmin.

– Se riippuu ihan siitä, millaisen kilpailijan tuomaristo haluaa voittavan. Itse olisin äänestänyt Kimiä, koska se on pelannut tosi hyvin. Se on osannut luikerrella pois monista koloista. Oishan se hauska voittaa ja nähdä kun Kim kerrankin häviää, Miska mietti.

– Naisilla on vähän se, että he ottavat henkilökohtaisesti, vaikka kyseessä on vain peli. Mun mielestä mulla on ollut vaikeampi kisa kuin Miskalla, olen ollut vähällä pudota kisasta useita kertoja. Jos se ei ole selviytymistä niin mikä sitten? Kim pohti.

Molemmille annettiin mahdollisuus perustella tuomaristolle miksi he ansaitsisivat voittaa. Miska kuvaili pelanneensa peliä parhaaksi näkemällään tavalla ja antaneen kaikkensa. Kim puolestaan kertoi tiedostavansa, että on suututtanut pelaamisellaan monet.

– Monien mielestä olen pelannut monia liittoja, mutta ei ollut muuta mahdollisuutta. Toivon, että annatte äänenne sille, joka on kovempi pelaaja ja parempi selviytyjä. Ei sen, joka on mukavampi tyyppi, Kim sanoi.

Lotta Näkyvä tenttasi Miskalta miehen pelitavasta. Monille oli jäänyt sellainen kuva, että Miska on päässyt finaaliin peesaamalla muita.

Muut kuvailevat Miskan pelanneen peliä huomattavasti siistimmin kuin Kimin, joka on joutunut valehtelemaan ja juonittelemaan pitääkseen itsensä mukana kisassa.

– Jäi vähän sellainen kuva, että olet peräkärry. Helposti manipuloitavissa. Muut tekee päätökset ja sinä menet vain mukana. Onko se näin, vai teitkö jotain konkreettista pelisiirtojen eteen? Lotta kysyi.

– En ole mielestäni ollut peräkärry. Aika monet äänestykset on lähteneet mun aloitteesta. Mulla on ollut selkeät visiot siitä, kuka lähtee ja mihin aikaan, Miska vastasi.

Kovimpaan ryöpytykseen joutui kuitenkin Kim, jonka käytös niin leirissä kuin kisoissakin oli suututtanut monet. Lotta kuvaili Kimin olleen leirissä itsekäs ja kohdelleen muita ilkeästi.

– Olit aika itsekäs. Söit enemmän kuin muut, karjuit ihmisille kisoissa. Sulla ei ollut kykyä ottaa huomioon muita. Koetko, että se on kunnon selviytymistä, että otat etuuksia itsellesi ja sen takia pystyt dominoimaan kisoissa? Lotta kysyi.

Kim myönsi, ettei ollut kovinkaan ahkera saarella.

– 32 päivää ja en ole vieläkään päässyt tästä mun nälänhädästä pois, mutta se ei ole mikään syy. Olin aika laiska. Itsepäisesti säästin energiaa, mutta nyt kun katsoo taaksepäin, niin olin laiska.

–Myönnetään, että olen ollut leirissä laiska, tuomariston tentattavaksi joutunut Kim sanoi.

– Myönnät, ettet ollut hyvä tiimipelaaja? Lotta tykitti.

Kim sanoi luulleensa, että hän oli hyvä tiimipelaaja, mutta Lotan sanat olivat saaneet hänet toisiin aatoksiin.

”Jatkuvaa mäkättämistä”

Lola Odusoga otti kysymysvuorollaan hampaisiinsa Miskan, joka hänen näkemyksensä mukaan oli ollut koko kisan ajan Virpi Kätkän talutusnuorassa.

– Sanoin sulle, että jos haluat voittaa kisan, niin et voi kulkea ikuisesti Virpin talutusnuorassa. Kerropa meille, mikä on sun oma strateginen peliliike, kun me ei olla nähty sitä, Lola sivalsi.

– Mulla oli koko ajan aika vahva kuva siitä, että tytöistä on päästävä eroon, että meidän liitto pysyy kasassa, sanoi.

Kim ja Miska kuuntelivat vakavina tuomariston kysymyksiä.

Kimistä Lolalla ei ollut hyvää sanaa sanottavanaan. Hän kuvaili kuinka röyhkeästi Kim oli käyttäytynyt hänen mielestään leirissä ja syytti miestä banaanien varastamisesta.

– Meidän leirielämässä sulla oli aika paljon vapauksia. Nukuit kahden tai kolmen henkilön kokoisella alueella. Sen lisäksi olit aina valittamassa nälkää. Kun tehtiin ruokaa, niin käskytät ja komennat. Jatkuvaa mäkättämistä, Lola sanoi Kimille.

– Söit aina lähes poikkeuksetta ensimmäisen ja eniten. Myöskin napsit lätyn palasia, viimeiset ylimääräiset riisit ja ne banaanit, kun luulit, ettei kukaan huomaa kun ne banaanit häviää sieltä, Lola tylytti.

– Kysymykseni kuuluu, että mistä ja miten oikeutat itsellesi nämä erityisvapaudet?

Lola Odusoga kertoi Kimin pelitavan olleen härski. Hän oli valitellut alituiseen nälkäänsä, vaikka oli syönyt enemmän kuin muut.

Kim huomautti tehneensä lettuja toisille kilpailijoille useita kertoja päivässä. Veronica Verho napautti Kimin vastauksen kuulostavan selittelyltä ja siltä, että hän yritti kierrellä Lolan kysymystä.

– Oon ollu liian laiska, mutta…Kim sanoi.

– Laiskuudella oikeutat käytöksesi? Lola ryöpytti.

– Sanotaan vaikka niin. Vähän yli veti ehkä Lola tossa. Jos te haluatte tehdä musta monsterin niin tehkää, Kim sanoi.

Wallu Valpio kuvaili Kimin suoriutuneen kilpailuista erinomaisesti, mutta miehen sosiaalisissa taidoissa olisi paljon parannettavaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?