Janna Hurmerinnalta hämmentävä päivitys – paljasti Instagramissa jättiyllätyksen: ”Perheemme kasvaa yhdellä”

Julkaistu:

Laulaja Janna Hurmerinta paljastaa sosiaalisessa mediassa perheensä kasvavan yhdellä.
Laulaja Janna julkaisi äitienpäivän kunniaksi Instagram-tilillään iloisen perheuutisen.

– Haluaisin jakaa kanssanne iloisen asian. Perheemme kasvaa yhdellä. Emme voisi olla onnellisempia. Kiitos kaikista viesteistä ja onnitteluista. Our little family is growing by one. We could not be any happier. Thank you for the well wishes, Janna kirjoittaa.
Janna poseeraa Instagramissaan vaaleanpunaisessa asussa, joka paljastaa hänen pyöristyneen vatsansa. Instagramissa Jannan tilille on tulvinut onnitteluita niin faneilta kuin kollegoiltakin. Myös laulajan äiti Maarit Hurmerinta on kommentoinut kuvaa.

– Niin ihana uutinen, hän kirjoittaa.

37-vuotias laulaja on pysynyt hyvin vaitonaisena yksityiselämästään julkisuudessa. Janna on kertonut Ilta-Sanomien haastattelussa ammentavansa usein kappaleisiinsa inspiraatiota omasta elämästään.

– Ilman värikkäitä elämänkokemuksiani ei syntyisi biisejäkään ja niihin sitten sanoituksia. Spektri-albumi on hyvin henkilökohtainen ja rehellinen; sieltä löytyy niin valoa kuin tummiakin sävyjä, hän kuvaili IS:lle.


Kappaleissaan Janna käsittelee hyvin vaikeita aiheita kuten eroa ja parisuhteen kiemuroita. Laulajan mielestä on hienoa, että artisti pystyy synnyttämään vaikeistakin aiheista jotakin kaunista ja muita lohduttavaa.

– Se on mielestäni hyvin lohdullinen ajatus, hän on sanonut..

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt