Kimi Räikkönen julkaisi hellyttävän onnittelun rakkaalle Mintulleen – fanitkin herkistyivät: ”Sydäntä lämmittävä teko jäämieheltä”

Julkaistu:

äitienpäivä
Kimi Räikkönen muisti äitienpäivänä Minttu-vaimoaan.
F1-tähti Kimi Räikkönen tunnetaan julkisuudessa pidättyväisenä ja hillittynä miehenä, joka ei turhia tunteile. Nyt mies on kuitenkin julkaissut Instagram -tilillään hempeän päivityksen äitienpäivän kunniaksi.

Kuvassa Räikkösen Minttu-vaimo pitelee sylissään pariskunnan kahta lasta: neljävuotiasta Robinia sekä kahden vuoden ikäistä Riannaa.– Hyvää äitienpäivää rakkaani, Kimi kirjoittaa kuvatekstissään.

Räikkösen julkaisema kuva keräsi nopeasti kymmeniä tuhansia tykkäyksiä sekä satoja kommentteja. Ensimmäisen kommentin kuvaan on jättänyt itseoikeutetusti Minttu Räikkönen.

– Kiitos rakas, Minttu kommentoi sydämien kera.

Kuvaa kommentoineet Instagram -käyttäjät ihastuivat jäämiehenäkin tunnetun Kimin lämpimään eleeseen.

– Jäämies lämpimällä sydämellä, eräs kommentoi.

– Kaunis perhe!

– Tämä on sydäntä lämmittävä teko jäämieheltä!


Erityisen hauskan kuvasta tekee kuitenkin se, että Räikkönen on parhaillaan Espanjassa valmistautumassa tänään äitienpäivänä ajettavaan GP-kilpailuun. Useat kommentoijat toivovatkin Kimiltä menestystä iltapäivän kilpailussa.

– Nyt lähdetään hakemaan niitä pisteitä illan kisasta, eräs fani kehotti kommentissaan.

Kimi Räikkönen on puhunut perheestään varsin vähän julkisuudessa. Hiljattain hän kuitenkin raotti perheen arkea vieraillessaan Beyond The Grid -podcastissa.

– Tällä hetkellä pieni tyttömme on tullut siihen ikään, että hän tarvitsee paljon huomiota. Tunnen syyllisyyttä niistä hetkistä, kun en ole siellä, Kimi avautui lähetyksessä maaliskuussa.
Kimi ja Minttu Räikkönen tapasivat toisensa aikoinaan yhteisten tuttavien kautta vuonna 2013. He menivät naimisiin Italiassa kolme vuotta myöhemmin, elokuussa 2016.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt