Ilkka Kanerva naimisiin! Kahden vuosikymmenen päätös piti: ”Nyt tämä on sitten virallista” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ilkka Kanerva naimisiin! Kahden vuosikymmenen päätös piti: ”Nyt tämä on sitten virallista”

Kansanedustaja Ilkka Kanerva ja hänen elämänkumppaninsa Elina Kiikko (nyk. Kanerva) menivät lauantaina naimisiin.

Ilkka Kanerva ja Elina Kiikko vihittiin Turun Mikaelin kirkossa.

11.5.2019 22:15

– Kiitos onnitteluista. Menimme tänään papin edessä naimisiin ja häissä oli läsnä lähisukulaiset sekä ystävät, kansanedustaja Ilkka Kanerva kiittää onnitteluista.

Kanerva kertoo vielä, että häät olivat pienimuotoiset ja vieraita oli noin sata. Kirkkovihkimisen jälkeen seurue siirtyi juhlalounaalle turkulaiseen Suomalainen pohja -ravintolaan.

Pariskunta on ollut yhdessä jo 20 vuotta. Kanerva kertoo heidän päättäneen aikoinaan, että jos he ovat yhdessä kaksi vuosikymmentä, naimisiin mennään.

– Olemme olleet yhdessä tuon ajan joten nyt oli siis sopiva aika solmia liitto, ministerin arvonimeäkin kantava Ilkka Kanerva sanoo.

Ilkka Kanerva kuvailee, ettei papin aamenen jälkeen elämä nyt kovin paljon muutu.

– Olemme asuneetkin yhdessä jo vuosia, mutta nyt tämä on sitten virallista, Kanerva tuumaa.

Kanervan ja Kiikon häät olivat pienimuotoiset ja vieraita oli noin sata.

Ajatus avioliitosta alkoi itää vakavasti Kanervan mielessä entisen kansanedustajan ja ex-kollegan Eero Heinäluoman viime marraskuun häissä. Heti häiden jälkeen muutamat kansanedustajat lähtivät Amerikkaan virkamatkalle. Mukana oli myös Heinäluoman häiden järjestäjä ja miehen hyvä ystävä Maarit Feldt-Ranta.

– Maarit oli Eeron ja Aylan häissä täynnä elämäniloa ja hän otti matkan aikana puheeksi minun ja Elinan häät. Maarit sanoi, että menkää nyt naimisiin, niin minä järjestän teidän häänne, Kanerva muistelee lämmöllä kollegansa kannustusta.

– Silloin aloin vakavasti miettiä asiaa ja juttelimme aiheesta kotona Elinan kanssa. Nyt olemme aviopari, Kanerva kertoo onnellisena.

Parin elämä jatkuu eteenpäin samalla tavalla kuin ennenkin, nyt vain avioparina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?