Power Rangers -tähti kuoli äkillisesti vain 38-vuotiaana - Viihde - Ilta-Sanomat

Power Rangers -tähti kuoli äkillisesti vain 38-vuotiaana

Grant McFarland, Sally Martin, Pua Magasiva ja Glenn Mcmillan kuvattuna sarjassa Power Rangers Ninja Storm.

Grant McFarland, Sally Martin, Pua Magasiva ja Glenn Mcmillan kuvattuna sarjassa Power Rangers Ninja Storm.

Julkaistu: 11.5. 20:34

Power Rangers -tv-sarjoista tuttu näyttelijä Pua Magasiva on kuollut.

Power Rangers - ja Shortland Street -tv-sarjoista tuttu näyttelijä Pua Magasiva on löydetty kuolleena, kertovat People ja New Zealand Herald.

Viranomaiset kertovat löytäneensä Magasivan, 38, elottomana Wellingtonissa varhain lauantaiaamuna paikallista aikaa. Viranomaiset ovat toistaiseksi olleet hyvin vaitonaisia näyttelijän kuolemaan liittyvistä yksityiskohdista, mutta vironomaiset ovat varmistaneet New Zealand Heraldille, ettei tähden kuolemaan epäillä liittyvän rikosta.

Magasiva avioitui vaimonsa Lizz Sadlerin kanssa viime keväänä. Pari juhli ensimmäistä hääpäiväänsä hiljattain Balilla. Näyttelijällä on 7-vuotias tytär aiemmasta suhteesta.

Magasivan viimeiseksi Instagram-kuvaksi jäivät kauniit maisemakuvat, jotka näyttelijä oli ottanut ulkoillessaan perheensä kanssa.

Samoalla syntynyt Magasiva tunnettiin parhaiten vuoden 2000-luvun alussa esitetyistä Power Rangers Ninja Storm ja Power Rangers Dino Thunder -tv-sarjoista. Hän oli vuosikausia mukana myös Uuden-Seelannin suosituimmassa saippuasarjassa Shortland Streetissa.