”Maailman kuumimmaksi isoäidiksi” ylistetty Alice pisti ulkonäkönsä täysin uusiksi – ihmiset tyrmistyvät kuullessaan naisen oikean iän - Viihde - Ilta-Sanomat

”Maailman kuumimmaksi isoäidiksi” ylistetty Alice pisti ulkonäkönsä täysin uusiksi – ihmiset tyrmistyvät kuullessaan naisen oikean iän

”Maailman kuumimmaksi isoäidiksi” itseään kutsuva Alice Vasquez kertoi vasta äskettäin ikänsä Instagram-seuraajilleen.

Isoäiti-Alice toimii joogaohjaajana.­

11.5.2019 16:33 | Päivitetty 11.5.2019 20:44

Kaliforniassa asusteleva joogaohjaaja Alice Vasquez väittää olevansa maailman kuumin isoäiti. Hän on toden totta nuorekas kuin mikä, ja se ei ole pelkästään hyvien geenien siunausta. Alice on käyttänyt The Sunin mukaan yli 50 000 euroa kauneusleikkauksiin, jotka pitävät hänet rypyttömänä ja kiinteänä.

Vasquez tuli ensimmäisen kerran raskaaksi 16-vuotiaana, mutta on silti timmissä kunnossa. Toisenkin lapsensa hän sai alta 20-vuotiaana. Alicen lapset ovat jatkaneet äitinsä polulla ja hankkineet jälkikasvun nuorella iällä.

Hän paljasti ikänsä hiljattain Instagram-seuraajilleen, koska halusi antaa innoitusta muille ikäisilleen naisille, etteivät he häpeilisi vuosiaan. Paljastusta seurasi kehujen vyöry.

Alice julkaisee Instagram-tilillään säännöllisesti paljastavia otoksia.

– En ole ihan perinteinen nelikymppinen nainen.

Alice Vasquez juhli pyöreitä vuosiaan Las Vegasissa uima-allasbileissä, josta päädyttiin yökerhoon ja lopulta strippiklubille. Viimeistä juhlapaikkaa hän perustelee sillä, että haluaa tukea äitejä, jotka tanssivat elääkseen. Seurakseen juhlimaan hän otti tyttärensä Kaylan. Sillä aikaa Alicen poika ja tämän tyttöystävä vahtivat Kaylan lapsia.

Alice kuvailee elävänsä hehkeimpiä vuosiaan juuri nyt.

– Parikymppisenä nuorena äitinä on olin koko ajan menossa. Se oli sumuisaa aikaa. En usko pysähtyneeni hetkeksikään miettimään elämääni, yritin vain selviytyä, hän kertoo Daily Starin haastattelussa.

– Kolmikymppisenä tunsin itseni paremmin kuin koskaan aiemmin. Löysin elämälleni suunnan ja tarkoituksen. Minusta tuli isoäiti.

Hän on kertonut aiemmin miesten vain innostuvan lisää, kun he kuulevat Vasquezin oikean iän.

– Haluan viettää niin paljon hauskaa ja eloisaa elämää kuin mahdollista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?