Jackass-tähti myi miljoonaomaisuutensa ja asuu nyt pakettiautossa – raha ja jättisuosio ei tehnytkään onnelliseksi

Jackass-tähti Jason Acuna on asunut jo puolen vuoden ajan pakettiautossa.

Jackassista tunnettu Jason ”Wee Man” Acuna asustelee nyt viimeisen päälle laitetussa pakettiautossa.

Jackass-tv-sarjasta ja elokuvista tuttu Jason Acuna ei ole viihtynyt julkisuudessa yhtä tiiviisti kuin Jackass-kollegansa Bam Margera, Johnny Knoxville ja Steve O. Acuna kertoo Instagramissaan ja VanLife-YouTube-sivustolla tehneensä merkittävän elämänmuutoksen ja luopuneensa omaisuudestaan.

Wee Man -lempinimellä tunnettu Acuna, 45, kertoo YouTubessa myyneensä viime syksynä Malibussa sijaitsevan yli 2 miljoonan euron arvoisen kartanonsa, sekä farminsa, ja asuvan nyt pysyvästi pakettiautossa.

Acuna kertoo kotinsa olevan nyt 4x4 Mercedes Sprinter -pakettiauto, jossa on kaikki mukavuudet mitä hän tarvitsee.

– Myin taloni, myin farmini, tässä on kaikki mitä omistan, hän sanoo videolla ja esittelee pakettiautoaan.

Jos video ei näy selaimellasi, niin katso se täältä.

Acuna muutti pakettiautoonsa marraskuun alussa ja on siitä lähtien kutsunut autoa kodikseen. Auton rekisterikilvessä komeilee luku 666 ja Acuna on antanut menopelille lempinimen The Beast.

Autossa on kaikki tarvittava pienestä kylpyhuoneesta keittiöön. Autossa on seinäsänky, jonka Acuna vetää aina esille yöpuille ruvetessaan. Autossa on lisäksi lämmitin ja ilmastointi, jotka takaavat sen, että auto on asumiskelpoinen säällä kuin säällä.

– Jokaisessa kunnon talossa on kuntosali! Acuna virnuilee ja esittelee kuinka hyppii hyppynarulla parkkipaikalla.

Acuna kertoo havahtuneensa viime syksynä siihen, että halusi elää yksinkertaisempaa elämää. Hänellä oli upea kartano Malibussa, mutta tähti kaipasi elämäänsä muutosta.

– Ymmärsin, että mitä enemmän p*skaa omistat, niin sitä enemmän ongelmia sinulla on. Halusin lähteä tien päälle, rakastan matkustamista. Minun piti muuttaa elämäni. Sanoin suoraan, että hitot tästä. Ostan pakettiauton ja muutan sinne. Teen ihan mitä haluan, Acuna kertaa elämänmuutostaan.

Jason ”Wee Man” Acuna myi omaisuutensa viime syksynä ja osti pakettiauton.

Tähti on kertonut Instagramissa nauttivansa suunnattomasti uudesta vapaammasta elämästään. Toistaiseksi hänellä ei ole minkäänlaisia suunnitelmia palata asumaan neljän seinän sisälle. Hän saa mennä ja tulla oman mielensä mukaan, aikatauluista riippumatta.

– Olen todella onnellinen, hän sanoo.

Spike Jonze, Preston Lacy, Jeff Tremaine, Ehren McGhehey, Steve O ja Jason "Wee Man" Acuna kuvattuna Jackass 3D -elokuvan ensi-illassa.

Acuna kertoo Instagramissa asentaneensa auton katolle aurinkovoimalla toimivat valot, jotta hän voi skeitata myös pimeän tullen.

– Pakussa asuminen tuntuu vain paremmalta ja paremmalta! The Beastissa on nyt valot, jotka toimivat aurinkovoimalla. Tämä on hyvää elämää. Nyt voin skeitata kavereiden kanssa missä ja milloin tahansa, kun te muut vain nukutte, hän myhäilee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?