Jare Tiihonen nappasi Emilia Bottaksen kainaloonsa – pääsi kurkistamaan Valtteri Bottaksen vieraana Espanjan F1-varikolle - Viihde - Ilta-Sanomat

Jare Tiihonen nappasi Emilia Bottaksen kainaloonsa – pääsi kurkistamaan Valtteri Bottaksen vieraana Espanjan F1-varikolle

Emilia Bottas on Espanjassa kannustamassa puolisoaan Valtteri Bottasta.

Julkaistu: 11.5.2019 17:18

Emilia Bottas julkaisi yhteiskuvan Jare Tiihosen kanssa F1-varikolta.

F1-sirkus pyörähti tänään lauantaina käyntiin Espanjan Barcelonassa. Valtteri Bottas oli ylivoimainen Espanjan GP:n aika-ajoissa. Paikalla kisoissa Bottasta on kannustamassa hänen vaimonsa Emilia Bottas, ja Emilian somekuvien perusteella F1-varikollta voi tänä viikonloppuna bongata myös toisen tutun hahmon.

Emilia Bottas julkaisi Instagramissaan yhteiskuvan räppäri Cheekin, eli Jare Tiihosen kanssa. Tiihonen on päässyt kuvasta päätellen tutustumaan F1-varikkoon yhdessä Emilian kanssa.

MTV on julkaissut sivuillaan videon, jossa räppärille esitellään F1-auton toimintaa ennen aika-ajoja.

Tiihonen lopetti uransa viime syksynä ja on sen jälkeen näyttäytynyt julkisuudessa harvakseltaan. Räppäri kertoi Antti Luusuaniemen isännöimässä Leffasohva-ohjelmassa kevään olleen hyvin rauhallinen.

– Aika rauhallista on ollut. Olen pelaillut tennistä, joogannut, matkustellut ja jotain pientä bisnestä hieronut, ettei ihan tylsäksi käy. Mutta lähtökohta on se, ettei missään nimessä ole liikaa tekemistä, hän kertoi.