Kimin Kardashianille ja Kanye Westille perheenlisäystä – toivottavat tervetulleeksi poikavauvan: ”Hän on täydellinen!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kimin Kardashianille ja Kanye Westille perheenlisäystä – toivottavat tervetulleeksi poikavauvan: ”Hän on täydellinen!”

Kim Kardashian West ja Kanye West saivat neljännen lapsensa sijaissynnyttäjän avulla perjantai-iltana.

Kim Kardashian ja Kanye West toivottavat perheeseen tervetulleeksi poikavauvan.­

11.5.2019 10:50

Seurapiirikaunotar ja tosi-tv-tähti Kim Kardashian West ja hänen aviomiehensä, räppäri Kanye West toivottivat neljännen lapsensa tervetulleeksi maailmaan myöhään perjantai-iltana. Kim tiedotti asiasta Twitter-tilillään.

– Hän on täällä ja hän on täydellinen, Kim päivitti uutiset 60 miljoonalle seuraajalleen.

Kim paljasti myös, että vastasyntynyt lapsi on poika. Kyseessä on pariskunnan toinen sijaissynnyttäjän avulla saatu lapsi. Myös vuonna 2018 perheeseen syntynyt Chicago-tytär syntyi sijaissynnytyksen kautta.

– Hän on kuin Chicagon kaksonen. Olen varma, että hän muuttuu paljon, mutta nyt vauva näyttää aivan häneltä, Kim kirjoittikin Twitterissä.

Kim Kardashian ja Kanye West sanoivat toisilleen tahdon hulppeissa häissä toukokuussa 2014.­

Kim ja Kanye joutuivat turvautumaan sijaissynnyttäjään jo toistamiseen Kimin aiemman raskauden aiheuttamien terveysmurheiden vuoksi. Odottaessaan Saint-poikaansa Kim kärsi istukan kiinnittymishäiriöstä, mikä teki sekä raskaudesta että synnytyksestä tuskallisen kokemuksen. Lääkärit totesivat tuolloin, että kolmas raskaus saattaisi olla Kimille hengenvaarallinen.

Kim Kardashian häikäisi alkuviikosta Met-gaalan punaisella matolla vain muutama päivä ennen lapsensa syntymää.­

Kim ja Kanye eivät ole vielä nimenneet poikalastaan tai esitelleet tätä julkisuudessa. Alkuvuodesta vieraillessaan Jimmy Kimmelin talk-showssa Kim kuitenkin paljasti harkinneensa pojalle nimeä Rob, joka on myös hänen veljensä sekä edesmenneen isänsä nimi.

– On minulla yksi nimi. Oikeasti mietin hänen nimeämistään Robiksi. Mutta North, Saint, Chicago ja Rob .. se ei oikein sovi joukkoon, Kim pohti tuolloin viitaten aiempiin lapsiinsa ja näiden erikoisina pidettyihin nimiin.

Kim Kardashian West nousi kuuluisuuteen Keeping Up With The Kardashians -tosi-tv-ohjelman siivittämänä vuonna 2007. Kimin ja Kanyen häitä juhlittiin viisi vuotta sitten toukokuussa ja pariskunnan onni on sittemin täydentynyt nyt neljällä lapsella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?