Napakymppi-parin matka päättyi totaaliseen välirikkoon – totuus iski päin kasvoja jo lentokentällä: ”Ei mitään hyvää sanottavaa”

rac

Julkaistu:

Kirsin ja Jonin Napakymppi-matka johti kaksikon välirikkoon.
Torstai-illan Napakymppi-jaksossa torniolainen Neiti X Kirsi, 25, valitsi matkaseurakseen Herra B:n, joka oli 30-vuotias sähköasentajana työskentelevä Joni Tampereelta.


Matkalle pari pääsi Itävallan Tirolin huikeisiin maisemiin. Kirsin ja Jonin reissu ei kuitenkaan mennyt kovin lämpimissä tunnelmissa.

– Yhdessä reissaamisesta ei ole oikein tullut mitään. Pelkkää tappelua, Kirsi sanoo videolla, joka on kuvattu matkalta.

Reissun jälkeen aika ei ole kullannut muistoja. Matkaa Kirsi ei kuitenkaan kadu.

– Reissu ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Herra B:n kanssa ei oltu loppureissusta missään tekemisissä ja ei olla jatkossakaan. Sille ei voi mitään, mutta mukava reissu oli, näki vähän uutta, Kirsi summaa.

Vaikka kaksikkoa yhdisti sama ala, sillä Kirsi opiskelee sähköasentajaksi, eivät kemiat silti kohdanneet. IS tavoitti Jonin, joka kertoi oman versionsa parin välirikosta.

– Jo lentokentällä huomasimme, ettei oikein tulla toimeen, Joni sanoo.


Ensimmäisen päivän aikana tuli selväksi, ettei kaksikon reissusta tule millään tavoin romanttista.

– Ravintolassa ensimmäisenä iltana juttelin miestarjoilijalle englanniksi niitä näitä. Olen tottunut reissaaja ja pieni small talk kuuluu mielestäni asiaan. Kirsi kuitenkin otti tästä itseensä.


Kirsin ja Jonin kemiat eivät vain kohdanneet, yrityksistä huolimatta.

– Mentiin omia menojamme käytännössä koko reissu ensimmäistä ja viimeistä iltaa lukuun ottamatta. Viimeisenä iltana yritimme vielä kerran tulla toimeen, mutta ei siinä pitkään mennyt, kun jouduimme toteamaan, ettemme edes voi istua saman pöydän ääreen.


Joni ei usko, että hän ja Kirsi enää tapaavat.

– Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin voi olla sanomatta. Mulla ei ole Kirsistä mitään hyvää sanottavaa, Joni summaa.

– Onneksi on puoli Suomea välissä, niin tuskin edes koskaan törmäämme toisiimme missään.

Napakymppi keskiviikkoisin ja torstaisin klo 20.00 Nelosella ja Ruudussa.