Vappu Pimiä julkaisi hurjan kuvan: aamiainen tyttären tarhalla päättyi sairaalaan – lääkärillä oli huonoja uutisia

Julkaistu:

kompurointi
Vappu Pimiä kompuroi portaissa ja joutui sairauslomalle.
Suosikkijuontaja Vappu Pimiä julkaisi keskiviikkona Instagramissa hurjan näköisen kuvan turvonneesta nilkastaan. Pimiä kertoi olleensa äitienpäiväaamiaisella Viola-tyttärensä tarhassa, kun hän kaatui portaissa ja muljautti nilkkansa.

– Kaaduin Violan eskarin portaissa ja kuulin rusahduksen, jonka jälkeen kipu oli melkoinen.

Pimiän nilkka turposi nopeasti ja hän paineli suoraan sairaalaan. Siellä hän pääsi heti kirurgin vastaanotolle ja röntgeniin, vaikkei hänellä ollut mukana kelakorttia tai lompakkoa.
Juontaja kauhistui, että hänen nilkassaan olisi jokin pahasti vialla ja joutuisi perumaan ensi viikolle suunnitellut Maajussille morsian -sarjan kuvaukset tai parin viikon päässä siintävän perheloman. Lääkäri kuitenkin vakuutteli, että Pimiä oli selvinnyt vähällä.

– Tuomio oli paras mahdollinen: ei murtumaa, nivelsiteetkin ihan ok, pieni venähdys näemmä! Jalkatuki ja loppuviikko iisimmin ja olen yhtä kuin uusi, Pimiä iloitsi Instagramissa.

Pian Pimiä sai kuitenkin huonoja uutisia. Hän meni uudelleen tutkimuksiin ja sai tietää jalkansa vammoista lisää.

– Tässähän tulikin hovissa nyt vähän kovempi tuomio. Eilen appiukkoni patistamana menin vielä magneettiin, jossa kerrottiin että nivelsiteet olivat revähtäneet. Ortopedin tutkittua kuvia kuitenkin tarkemmin selvisi, että sieltähän olikin napsahtanut kaksi nivelsidettä ihan poikki ja myös jänne on haljennut, mutta ei onneksi poikki, Pimiä kertoo tänään julkaisemassaan päivityksessä.

Pimiä julkaisi Instagramissa torstaina myös uuden kuvan nilkastaan: turvotus oli laskenut, mutta jalka oli täynnä mustelmia.
Pimiä kertoo hoitaneensa jalkaansa kylmällä ja lepää tällä hetkellä sairauslomalla. Juontajan mukaan 80 prosenttia vastaavan vamman saaneista paranee ilman leikkausta.

– En siis olekaan lähdössä hölkälle ihan vielä kahden viikon päästä, mutta liike on lääke ja myös ehkäisijä, sillä kuulemma säännöllinen liikunta on pitänyt niveleni vahvoina ja hyväkuntoisina.

Pimiä sanoo lepäävänsä nyt ja jättävänsä korkokengät pois ensi viikon Maajussille morsian -kuvauksista. Hän kertoo Instagramissa myös, että uskoo siihen, että mikäli vauhti elämässä on liian kova, pysäyttää universumi sen.

– Uskon, että välillä meidät pysäytetään, jos emme itse tajua pysähtyä, joten ajattelin että tässä tuli nyt ansion mukaan.

Instagramin Tarina-osiossa Pimiä on esitellyt sairaslomalaisen arkea. Hän on hautonut nilkkaa kylmällä, nauttinut myöhäisistä aamiaisista ja käynyt varovaisella kävelyllä.

Pimiä on nähty tänä keväänä Vappu ja Marja Live -sarjassa. Tällä hetkellä hän kuvaa uutta Maajussille morsian -sarjan tuotantokautta.


Pimiä asuu Helsingissä puolisonsa Teemu Huuhtasen ja pariskunnan kahden tyttären, Selman ja Violan kanssa. Pari on ollut naimisissa kuusi vuotta. Heidät vihittiin vappuaattona 2013 Helsingissä sijaitsevassa ortodoksisessa Uspenskin katedraalissa.