Vuosi sitten eronnut Saimi Hoyer löysi uuden rakkaan! ”Olemme seurustelleet muutaman kuukauden”

Julkaistu:

Vuosi sitten eronnut hotelliyrittäjä Saimi Hoyer on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan. – Voin tällä hetkellä erittäin hyvin, hän sanoo onnellisena.
Punkaharjulle runsaat kolme vuotta sitten muuttaneen ja siellä hotelli Punkaharjua vetävän Saimi Hoyerin elämässä puhaltavat suotuisat tuulet. Kauniin naisen kasvoista huokuu onni, joka on ollutkin tervetullut raskaan eron jälkeen.

Saimi ja hänen miehensä Thomas Hoyer erosivat vuosi sitten tammikuussa. Ero otti koville ja Saimilla kesti tovi päästä siitä yli. Kun elämä eron jälkeen alkoi pikkuhiljaa sujua paremmin, sydän oli valmis ottamaan vastaan uuden onnen.

– Olemme seurustelleet muutaman kuukauden ja asiat ovat hyvin, Helsinkiin hautajaisiin ja Janne Suonon näyttelyn avajaisiin saapunut Saimi kertoo.


Saimi painottaa, että hänen kumppaninsa ei kaipaa julkisuutta ja haluaa pysyä poissa lehtien palstoilta. Sen verran Saimi miehestä kuitenkin kertoo, että mies on kotoisin Helsingistä, mutta muuttanut aikaa sitten puutarha-alan yrittäjäksi Savonlinnan seudulle.

– Meillä on tavallaan samanlaiset taustat, sillä olemme molemmat löytäneet kodin maaseudun rauhasta, Saimi kertoo.

Saimi Hoyer tunnetaan myös sienikirjoistaan, mallin hommistaan ja televisio-ohjelmista. Kahden pojan, Kasparin, 12, ja Hektorin, 10, äiti vetää hotelliaan, joka tuli kuuluisaksi pari kesää sitten, kun presidentit Vladimir Putin ja Sauli Niinistö tapasivat siellä.

– Hotellillakin menee nyt hyvin, sillä olemme kehittäneet paljon aktiviteetteja kuten kokouspalveluja ja taiteilija Johanna Oraksen taidekurssit ovat suosittuja samoin kuin ja suomalaisartistien keikkaillat, Saimi kertoo.


Saimi naurahtaa, että pian hän voi jopa pitää lomaakin, sillä hän on saanut rinnalleen toisen yrittäjän, Sveitsissä asuvan Mari Kettusen. Kettunen on toiminut ennen muuttoaan Sveitsiin liike-elämässä muun muassa johtotehtävissä ja hän istuu sisustusalan start-up-yrityksen hallituksessa.

– Hän osti entisen mieheni Thomaksen osuuden liiketoiminnasta, eikä minun tarvitse enää tehdä kaikkea yksin. Mari halusi tulla mukaan, sillä hän rakastaa Saimaata ja Savonlinnan aluetta, Saimi iloitsee ja tähdentää, että Mari Kettunen toimii hotelli Punkaharjun hallituksen puheenjohtajana.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt