Onko tässä kaikkien aikojen julmin kosinta? Tunteet kuumenevat Vieraissa-ohjelmassa: ”Mikä h**vetin vitsi tämä on” - Viihde - Ilta-Sanomat

Onko tässä kaikkien aikojen julmin kosinta? Tunteet kuumenevat Vieraissa-ohjelmassa: ”Mikä h**vetin vitsi tämä on”

Nitan ja Harrin Vieraissa-ohjelma saa melkoisen loppuhuipennuksen.

6.5.2019 14:51

Vieraissa-ohjelma lähestyy loppuhuipennustaan, kun parit vihdoin tapaavat omat puolisonsa. Sitä ennen parit kuitenkin kirjoittavat toisillensa kirjeet ja Harri tiputtaa puolisolleen Nitalle melkoisen pommin.

Nita saa käsiinsä kirjeen, jonka kuoreen on kirjoitettu viesti.

– Juu kahtoppas tää ois vähän niinkö tolle Nitalle vai kukas se oli?? :( Tää kirje ois sit niinkun tässä.

Järkyttynyt Nita huomaa kirjettä tunnustellessaan, että sen sisälle on jätetty Harrin kihlasormus. Nita paiskaa kirjeen lattialle ja ryntää itkien ulos asunnosta. Kuvausryhmä seuraa Nitaa rappukäytävään, jossa nainen nyyhkyttää vasten seinää.

– Melko vässykkä mies, jos tolleen jättää, että jonkun kirjeen nakkaa postista ja jättää sormukset, että ei oo munaa tulla sanoo päin naamaa, Nita päivittelee silmät itkuisina.

Lopulta Nita päättää lukea myös kuoren sisällä olleen kirjeen. Kuoresta paljastuukin pitkä teksti. Kirjeen lopussa Harri paljastaa yllättävän tempun.

– Tajusin, kuinka tärkeä olet minulle ja kuinka paljon minä sinua rakastan, Nita lukee tekstiä ja murtuu jälleen kyyneliin.

– Rakkain terveisin tuleva aviomiehesi, Nita lukee kirjeen lopun hämmentyneenä.

– Mikä helvetin vitsi tämä tämmönen on?!

Lopulta Nita ja Harri tapaavat toisensa ja pari halaa toisiaan pitkään ja hartaasti. Harri polvistuu Nitan eteen ja kaivaa taskustaan sormusrasian.

– Noh, miten on, tuletko sää minun vaimoksi? Harri kosii ja Nita vastaa myöntävästi.

– Pitikö tää laittaa nyt siihen sormeen vai miten tää tapahtuu tää juttu, ku minä en oo ikinä tämmöstä tehny? Harri tiedustelee sormukseen viitaten.

– Työnnä se siihen, Nita ohjeistaa.

Lopuksi Nita ilmoittaa tomerana, että vaikka hän suostui kosintaan, hänestä ei tule Kosusta.

– Tullee, Harri sanoo päättäväisesti ja halaa tulevaa vaimoaan.

Vieraissa maanantaisin kello 20 Livillä ja Ruudussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?