Tekikö Miska kohtalokkaan erheen? Tv-katsojilta tyly tuomio Selviytyjien hätkähdyttävästä käänteestä: ”Pelasi itsensä ulos finaalista”

Julkaistu:

selviytyjät
Katsojien mielestä Selviytyjät Suomen finaalikolmikkoon itsensä pelannut Miska Haakana teki melkoisen virheen tiputtaessaan liittolaisensa Virpi Kätkän.
Sunnuntai-iltana nähtiin yksi tämän kauden kohutuimpia Selviytyjät Suomi -jaksoja. Kilpailu on edennyt siihen pisteeseen, että finaalikolmikko on selvillä. Finaaliin tiensä raivasivat Wallu Walpio, Miska Haakana ja Kim Herold. Aivan finaalin ulkopuolelle jäi Virpi Kätkä, joka joutui lähtemään viidakosta Miskan käännettyä hänelle viime hetkellä selkänsä.

– Miska petti minut. Hän kertoi siitä mulle, mutta silti. Ja tein Wallulle huonon tempun eilen. Ja tämä on peliä, ei tässä pidä mennä henkilökohtaisuuksiin, Virpi tilitti putoamisensa jälkeen.

Ensi sunnuntain loppuhuipennuksessa yksi kolmesta finalistista joutuu vielä ulos kilpailusta ennen lopullista heimoneuvostoa, jossa aiemmin kilpailusta tippuneet selviytyjät valitsevat koko kilpailun voittajan. Voittaja lunastaa itselleen 30 000 euroa.


Virpi totesikin, että Miskaa taisi houkutella muhkea voittopotti enemmän kuin liitosta kiinni pitäminen.

– Kyllähän se nuorella pojan silmissä kiiltää se palkinto. Hän saisi sillä rahalla paljon. Se luottamus ei enää vaikuta samalla tavalla, kun isketään 30 000 euroa käteen, Virpi mietti.

”Miska luottaa nyt väärään hevoseen”

Illan tapahtumat innostivat myös tv-katsojia kommentoimaan ahkerasti jakson käänteitä. Erityisesti Twitterissä puheenaiheena oli tämän kauden finaalikolmikko ja spekulaatiot jäljellä olevien selviytyjien voittomahdollisuuksista.

Moni huomautti, että heidän mielestään Miska teki suuren virheen tiputtaessaan Virpin pois pelistä. Useat totesivat, että Miskan peli on nyt pelattu, koska Wallulla ja Kimillä on keskenään niin vahva liitto.
– Onnea Miska, pelasit juuri itsesi ulos finaalista.
– Kuinka hölmö toi Miska oikein on? Jos olisi päässyt Virpin ja Kimin kanssa seuraavaan vaiheeseen olisivat samantien marssinet kaksistaan myös finaaliin.
– Miskan voitettava koskemattomuus. Ei ole muuten mahdollista.
– Äänestämällä Wallun ulos ennen top 3 olisi Miskan mahdollisuudet finaaliin olleet 2/3, nyt putosi 1/3. Mitähän mietti.
– Toivoa sopii, että Miskalle osuu hyvä kilpailu seuraavaksi. Muuten teki melkoisen virheen äänestyksessä.
– Lola oli oikeassa Miskan nuoruudesta... olisi pitänyt kiinni moraalista ja antanut tehtävän ratkaista kuka jatkaa kolmikkoon. Tuolla taktiikalla kukaan ei anna ääntä tuomaristossa.
– Miska luottaa nyt väärään hevoseen. Wallu vedättänyt kyllä loistavasti Miskaa koko kauden.
– Miskan ois ollu niin paljon parempi pudottaa Wallu, eikö tullut edes mieleen? Kiminkin olis saanut puhuttua mukaan.
– Voitti finaalikilpailun Miska tai Kim, kumpikin valinnee kilpakaverikseen Wallun. Hyvin pelattu Wallulta.

Monen mielestä pelaaminen ja juonittelu on mennyt tällä kaudella äärimmilleen. Finaalikolmikon juonittelut ovat saaneet katsojat pohtimaan, että kenelle voittorahat todella kuuluisivat.
– Olis muuten herkullista kun finaalikaksikko olis Wallu ja Kim. Siinä olis heimostolla miettimistä kummalle antaa voiton äänen...
– On kyl sellanen kolmikko että en soisi kenenkään voittavan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt