Kahteen kertaan Temptation Islandilla olleet Eve ja Dani pöyristyivät hurjaksi äitynyttä menoa: ”En olisi uskonut, että menee noin yli”

rac

Julkaistu:

tempparit
Sekä sinkkuina että parina Temptation Islandilla ollut pari ei olisi uskonut näkevänsä tämän kauden kaltaista menoa.
Temptation Island Suomi Extrassa Sami Kurosen haastateltavana ovat tänään, torstaina Eveliina ”Eve” Uosukainen ja Daniel ”Dani” Lehtonen. Edellisellä neljännellä kaudella pariskuntana mukana olleet kauhistelevat haastattelussa sinkkujen ja varattujen parien menoa nyt kuluvalla viidennellä kaudella.

Parilla on runsaasti kokemusta saaren menosta sillä he ovat olleet mukana kahteen eri otteeseen: parina ja sitä ennen sinkkuina.


Varsinkin varattujen miesten leirissä on ehtinyt sattua ja tapahtua tämän kauden aikana paljon. Yksi pari on jo lähtenyt saarelta pois, kun varattu Janne löysi sinkuista uuden puolison Jonnan ja petti hänen kanssaan silloista avopuolisoaan vain kahdeksan tuntia saarella oltuaan.

Meijun puoliso, entinen unelmapoikaystävä Iiro taas on heittäytynyt härskiksi, kauhistuttanut roiseilla jutuillaan sekä kyseenalaisilla teoillaan.

Varatulla Juholla on peitto heilunut sinkku-Fannin kanssa ja huonoina hetkinä majapaikan irtaimisto on saanut kyytiä.

Varatuista miehistä vain Atso ja Juuso ovat käyttäytynyt mallikkaasti. He ovatkin vetäneet toiseen laitaan ja käyttäytyneet niin siivosti, että heidän tyttöystävänsä olisivat toivoneet miesten irrottelevan enemmän.

Eve oli mukana valitsemassa viidennen kauden saarelle lähtijöitä, mutta ei olisi uskonut, että meno äityisi tällaiseksi.

– Aika hurjaa, siis oikeasti aika hurjaa menoa. En olisi uskonut, että menee noin yli, Eve toteaa.


Eve ja Dani muistetaan parhaiten Temptation Islandin neljänneltä kaudelta, jossa bile-Daniksi aiemmin nimetty mies halusi näyttää puolisolleen, että hän on nykyään uskollista aviomiesmateriaalia.

Dani vietti saarella rauhallista elämää, ja vetäytyi nukkumaan ajoissa joka ilta. Pari poistui saarelta käsi kädessä, ja on yhä onnellisesti yhdessä. He ovat kertonut Instagram-profiilissaan puuhaavansa muuttoa Espanjaan. Suhde on saarella olon jälkeen entistä ehompi ja pari on nykyään kihloissa.
Pari kertoo haastattelussa, että pystyvät nykyään puhumaan aivan kaikista asioista keskenään.

– Se on jokaisen hyvän parisuhteen perusta, Dani toteaa.

Kuronen heittää heille yllättävän kysymyksen, ja tenttaa paria heidän riitelytavoistaan.

– Teilläkään ei varman ihan pelkkää ruusuilla tanssimista ole?

– Aiemmin saatoin huutaa ja toinen vetäytyi pois. Nykyään jompikumpi sanoo, että istutaanko alas, sitten me koitetaan vakavoitua, molemmat nauraa, ja lopulta saadaan purettua kaikki, molemmat kertoo miltä tuntuu ja sen jälkeen on puhdistunut ilma, Eve kertoo.

– Harvoin me riidellään, ei tarvi, Dani toteaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt