Temptation Islandilla estottomasti irstaillut Iiro täräyttää suorasukaisen mielipiteensä puolisostaan: ”Tarvitsen erilaisen naisen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Temptation Islandilla estottomasti irstaillut Iiro täräyttää suorasukaisen mielipiteensä puolisostaan: ”Tarvitsen erilaisen naisen”

Tunteet kuumenevat Temptation Islandilla ja meno kiihtyy loppua kohden.

2.5.2019 22:00

Varattu Iiro uhriutuu yhä rankemmin Temptation Islandin iltanuotiolla. Miehelle näytetään video, jossa hänelle selviää tyttöystävä Meijun ja tämän nuoren ihastuksen Tonin suhteen tila. Meiju ja Toni vetäytyvät joka ilta aikaisin "nukkumaan", ja resortilla puhutaan kaksikon vaikuttavan vanhalta pariskunnalta, joka on kuin luotu toisilleen.

Tonin huoneessa ei ole kameroita, mutta oven raosta näkyy, kuinka hellästi hän suutelee Meijua sängyllä.

– Iiro on tosi herkkä ja epävarma itsestään, Toni taas on vähän liiankin itsevarma välillä. Mun ei tarvii koko ajan kertoa hänelle, et miks mä tykkään hänestä. Hän ei tarvii multa sellaista oman itsetunnon pönkitystä, Meiju sanoo videolla.

– Molemmilla on pieniä tunteita, pientä kivaa ihastumista, nainen iloitsee tuoreesta romanssistaan.

Meiju ja Toni ovat viihtyneet yhdessä.­

Iiro riisuu kuulokkeet vakavana mutta tyynenä. Hän on pettynyt Meijuun mutta samalla helpottunut, että naisesta on paljastunut hänelle uusi, ikävä puoli.

– Mäkihyppytermejä lainatakseni joko luulet, että siellä on ollut hyvää tekemistä kummulla? Sami Kuronen kysyy Iirolta.

Kielikuva nostattaa Iiron huulille pienen hymyn.

– Varmasti on, en mä sitä epäile. He näyttivät ihan oikeesti hyvältä yhdestä. Luulen, että mä itsekin tarviin erilaisen naisen, ymmärtäväisemmän ja herkemmän, Iiro ilmoittaa.

Iiro on itse irstaillut jo useammankin naisen kanssa, puhumalla härskejä, tukistelemalla, tarttumalla kasvoista ja olemalla iholla.

Iiroa kismittää Meijun läheiset välit Tonin kanssa.­

Iiron mielestä Meijun uudenlainen käytös ja Iiron hylkääminen johtuvat siitä, että Iiro löysi Janinasta "turvan" heti ensi metreillä. Mies heittäytyy marttyyriksi ja uhriksi.

– Mun ei olisi kannattanut hakeutua siinä alussa Janinan viereen turvaan. Olen jopa tyytyväinen, että tein niin, koska toin esiin Meijusta puolen, mitä en ole nähnyt ja mitä en hänessä rakasta.

Rakkautta kuulemma edelleen kuitenkin löytyy, mutta suhteen jatkumisen suhteen hän on nyt hyvin skeptinen.

– Edelleen rakastan sitä ihmistä, kenen kanssa tänne lähdin, mutta en haluaisi olla ton ihmisen kanssa yhdessä, mies ilmoittaa kylmästi.

Temptation Island Suomi keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21.30 Nelosella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?