Maajussille morsian -ohjelmassa toisiinsa ihastuneet morsiamet Juulia ja Henriikka menivät kihloihin! ”Täällä on kaksi hyvin onnellista vaimoa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Maajussille morsian -ohjelmassa toisiinsa ihastuneet morsiamet Juulia ja Henriikka menivät kihloihin! ”Täällä on kaksi hyvin onnellista vaimoa”

Maajussille morsian -ohjelmassa toisensa tavanneet Juulia ja Henriikka kertovat Instagramissa solmineensa vappuna kihlat.

2.5.2019 14:16

Maajussille morsian -ohjelmassa jännitettiin viime syksynä löytävätkö maajussit Antti-Jussi, Tuomo, Ilmari ja Mauno itselleen rakkautta elämäänsä.

Sen sijaan Maunon valitsema Henriikka ja Antti-Jussin morsianehdokkaisiin kuulunut Juulia rakastuivat toisiinsa. Nyt pari kertoo Instagramissa menneensä kihloihin.

Juulia paljastaa, että hän polvistui rakkaansa eteen jännittyneenä.

– Täällä on kaksi hyvin onnellista vaimoa! Allekirjoittanut ei meinannut sinä liikutuksen hetkenä saada sanaa suustaan, jolloin piti kosia. Hyvin kävi kuitenkin. "Äärettömyys alkaa siitä, mihin sanat loppuvat. Kuinka useasti kerronkaan niin monin tavoin ja sanoin rakastavani sinua, eikä se ole mitään tunteideni rinnalla sinuun.

He kertovat, että sormuksiin kaiverretaan päivämääräksi vappupäivä 1.5.2019. Juulia muistelee, että parin rakkaus roihahti vahvasti jo alkumetreillä ohjelman kuvauksissa.

– Päivänä jona sinuun tutustuin jaoin kanssasi siihen astisen elämäni ja tartuin salaa käteesi nukkuessasi vieressäni. Muistan, että olit tavattoman kaunis, sinussa oli jotain erityistä. Toisena päivänä suutelimme ja ajattelimme olevamme hankaluuksissa, yhteisissä sellaisissa. Kolmantena päivänä pelkäsin päästää irti. Pelkäsin menettäväni sen erityislaatuisen ja kauniin, joka oli syntymässä; meidät.

Kaksikko tapasi toisensa Naantalissa, jossa kaikki maajussit ja heidän morsianehdokkaansa kohtasivat, ennen kuin lähtivät farmiviikoille kunkin maajussin kotitilalle.

Henriikka ja Juulia vierailivat helmikuussa MTV3:n Marja & Vappu Livessä kertomassa kuulumisiaan. Naiset kertoivat olevansa edelleen onnellisesti yhdessä ja muuttaneen juuri avoliittoon.

– Eilen loppui työt ja otin loput kamat Rantasalmelta ja muutin Poriin, Henriikka hymyili ohjelmassa.

Pari oli jo tällöin puhunut, että jos avioon astellaan, on Juulia se, joka kosii.

– Kummankin mielestä se on luonnollinen jatkumo kaikelle, mutta sen verran ollaan puhuttu, että se olen minä joka kosin! Juulia nauroi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?