Syke jatkuu kesäkuussa uusin jaksoin! Jatkoa luvassa myös 6. kauden jälkeen

Julkaistu:

syke
Ruudussa palataan traumapolin hektiseen arkeen, kun kotimaisen Syke-sairaaladraaman uusi kausi alkaa 7.6.
Fanien kovasti odottama 6. kausi antaa viimein vastauksia edellisen kauden yllätyskäänteisiin. Luvassa on 36 jaksoa pysäyttäviä potilastarinoita, erikoisia ihmissuhdekiemuroita ja taattua Syke-laatua. Ruudussa ja Nelosella esitetty Syke saa jatkoa myös kuudennen kauden jälkeen.

Supersuositun Syke-sairaalasarjan 6. kausi alkaa Ruudussa 7. kesäkuuta. Heti ensimmäisessä jaksossa saadaan vastaus edellisen kauden dramaattiseen päätökseen, joka sai sarjan fanit haukkomaan henkeään. Viimeisessä jaksossa Lukan äidin Jonnan (Alina Tomnikov) miesystävä ampui Jonnaa ja Lukan sijaisäitinä toiminutta Marleenaa (Tiina Lymi). Selviävätkö molemmat vai kumpikaan ampumavälikohtauksesta hengissä?


Uudella kaudella Maxia (Antti Luusuaniemi) alkaa huolettaa isänsä Johanin (Robert Enckell) terveys. Max epäilee, ettei Johan ole täysin rehellinen voinnistaan. Zahra (Senna Vodzogbe) kypsyy Niken (Janne Saarinen) jatkuvalle naljailulle ja alkaa pohtia, olisikohan hänestäkin ensihoitajaksi.

Iiris (Iina Kuustonen) on ylpeä pikkuveljensä Eetun (Marius Valtanen) ryhdistäytymisestä ja antaa tälle enemmän vastuuta. Jaksaako Eetu kuitenkaan pysyä kaidalla tiellä? Ja mitä tarkoittaa Lenitan (Lena Meriläinen) selästä viidennen kauden lopussa löytynyt pahannäköinen luomi?


Sarjan taustalla ovat edellisiltä kausilta tutut tekijät. Uuden kauden alun on ohjannut myös Sykkeen 3. ja 5. kaudet ohjannut Taavi Vartia. 13. jaksosta eteenpäin ohjauksesta on vastannut Toni Laine.

Showrunnerina ja vastaavana tuottajana toimii sarjan luoja Petja Peltomaa, joka kuvailee uutta kautta näin:

– Kuudes kausi käsittelee elämää ja kuolemaa. Kaudella koetaan jopa kolme synnytystä, mutta läheisistä joudutaan myös luopumaan. Luvassa on rakkautta, joka yllättää etenkin konkarihoitaja Lenitan. Traumapolilla vierailee potilaina muun muassa down-syndroomaa sairastava pariskunta, jolla todetaan yllätysraskaus. Tapaamme itsensä tuleen sytyttäneen naisen sekä miehen, jonka ensihoitajat löytävät lattiaan kiinni naulattuna, Peltomaa paljastaa.

Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivosella on hyviä uutisia sarjan faneille:

– Syke on yltänyt huipputuloksiin ja sarjalle on luvassa jatkoa myös 6. kauden jälkeen, Toivonen kertoo.

Sykkeen 6. kausi on vain Ruutu+-tilaajien katsottavissa. Sarjasta ilmestyy joka perjantai Ruutuun kaksi uutta jaksoa klo 6.00.

6. kauden kaksi ensimmäistä jaksoa esitetään myös Nelosella 7.6. klo 22 alkaen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt