Ville Galle julkaisi suloisen videon Selviytyjät-tähti Veronica Verhosta: ”Hyvää vappua, rakas”

Julkaistu:

Ville Galle jakoi vapun kunniaksi seuraajilleen herttaisen videon. Hänen ja Selviytyjät-tähti Veronica Verhon suhteesta on huhuttu pitkään.
Raptähti Ville Galle julkaisi vappuna snapchat-tilillään videon, jossa hän kutsui radiojuontaja ja Selviytyjät-tähti Veronica Verhoa rakkaakseen.

Ville Gallen ja Veronican seurustelusta on huhuttu pitkään, mutta kaksikko ei ole virallistanut suhdettaan julkisuudessa. Nyt Ville Galle kuitenkin julkaisi seuraajilleen suloisen videon ravintolasta, jossa hän kutsuu avoimesti Veronicaa rakkaakseen.

Ville Galle kuvaa videolla puhelinta selaavaa Veronicaa.

– Hyvää vappua, rakas, Ville Galle sanoo saaden Veronican nostamaan katseensa ja hymyilemään.


Ville Galle avasi parisuhdetilannettaan Ellen haastattelussa huhtikuussa. Ville Galle kertoi Ellessä seurustelleensa nyt vuoden tyttöystävänsä kanssa, joka on ”samalla alalla”. Hän perustelee, että oli helppoa löytää rinnalle sellainen ihminen, joka ymmärtää hänen työtään artistina.

– Olin muutaman vuoden sinkkuna, ja tämä suhde on rauhoittanut mua paljon, VilleGalle sanoi.

– Ei mulla ole enää tarvetta lauantain keikan jälkeen lähteä alakerran baariin juomaan kaljaa, vaan tulen ihan mielelläni kotiin. Emme tosin asu yhdessä sillä haluan pitää oman kotini, hän jatkoi.


Hän kertoi, että pariskunnan yhteisiä juttuja ovat muun muassa matkustaminen ja omassa rauhassa mökillä oleskelu.

– Tässä parisuhteessa ei tule pahemmin riitaa, koska kestämme toisiamme paremmin. Entisissä suhteissa, kun on lähtenyt kiertueen jälkeen tyttöystävän kanssa reissuun, on ollut hirveää riitaa koko viikon. Sitten olen ollut vain entistä väsyneempi, Ville Galle sanoi Ellen haastattelussa.


Ville Galle seurusteli tiettävästi aiemmin Haloo Helsinki! -yhtyeen Ellin kanssa.

Kun he erosivat, hän sanoi IS:lle, että ei voi puhua erosta julkisuudessa.

– Olen luvannut Ellille, etten puhu asiasta. Nämä ovat vähän vaikeita juttuja. Tämä on ikävä asia, lenkiltä tavoitettu VilleGalle sanoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt