Bachelor-Toffe paukauttaa nyt, miksi lähetti kuvankauniin Venlan kotiin – katseli naisia rivissä ja tuli johtopäätökseen - Viihde - Ilta-Sanomat

Bachelor-Toffe paukauttaa nyt, miksi lähetti kuvankauniin Venlan kotiin – katseli naisia rivissä ja tuli johtopäätökseen

Venla purskahti itkuun järkytyksestä, kun Bachelor lähetti hänet yllättäen kotimatkalle.

30.4.2019 22:02

Bachelor Suomi -ohjelman kuudennessa jaksossa nähtiin kauden kenties jännittävin ruususeremonia, kun komea Bachelor Kristoffer lähetti kotiin samaan aikaan kaksi naista. Hän ei ollut antanut jakson treffeillä kummallekaan treffikumppanilleen ruusua.

Jakson lopussa ilman ruusua jäävät Venla ja Jenna. Kilpailussa yhä mukana jatkavat Maria, Daniela, Minna, Tia ja Petra.

Venlalle pudotus tuli selvästi täytenä shokkina. Hän puhkeaa lohduttomaan itkuun kesken ruususeremonian.

– Tosi pettynyt fiilis. Tuli aikamoisena shokkina tää. En mä tiedä, mitä mun pitäis ajatella tällä hetkellä, Venla saa sanottua itkunsa lomasta.

– En mä tiedä, mitä mä olisin voinut tehdä toisin. Ekana nappasin Christofferin siitä juttelemaan siitä... Ehkä se ei sit menny ihan niinku piti. Jos ei se häntä miellytä, niin ei sit voi yhtään mitään, hän jatkaa.

Kuvassa Venla.­

Toffe kertoo suoraan, miksi Venla joutui kotimatkalle.

– Kun mä katoin noita mimmejä tossa rivissä, niin tuli vaan mieleen, että mulla on tunteita noita kaikkia kohtaan. Niin eihän se oo mitenkään kiva lähettää ketään kotiin, Toffe aloittaa.

Mies sanoo suoraan, että Venlaa kohtaan hänellä ei ollut yhtä paljon tunteita kuin muita naisia kohtaan.

– Venlan kaa meil oli sit vähän... voimakkaampi side. Siinä kun vertailee kans noihin muihin mimmeihin, niin mulla oli tullut niitä kohtaan vähän enemmän tunteita kuin mitä Venlaa kohtaan. Niin se oli sit reilua myös häntä kohtaan lähettää hänet kotiin, Toffe avaa päätöstään.

Kilpailu alkaa käydä rankaksi myös itse Bachelorille, sillä tunteita naisia kohtaan on alkanut syntyä viimeistään nyt.

– Kyl se tuntui erittäin pahalta nähdä, kun Venla rupes itkemään jo ruususeremonian aikana. Kyl tää muuttuu rankemmaks kokoajan, eikä tää ollut ihan sitä, mitä mä sillon ekana ajattelin, että olis ollut. Tää on henkisesti tosi raskasta, Toffe purkaa tuntojaan.

Bachelor Suomi tiistaisin kello 21 Livillä ja milloin vain Ruudussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?