Tiiliskivi ikkunan läpi, telttakylä pihalla – kodittomat punkkarit tunkevat väkisin Sex Pistols -laulajan kotiin: turvautui poliisien apuun - Viihde - Ilta-Sanomat

Tiiliskivi ikkunan läpi, telttakylä pihalla – kodittomat punkkarit tunkevat väkisin Sex Pistols -laulajan kotiin: turvautui poliisien apuun

Los Angelesin poliisi on joutunut turvaamaan punkkarin kotia.

Johnny on joutunut hankaluuksiin kodittomien punkkarien takia.­

30.4.2019 19:30

John Lydon, tuttavallisemmin Johnny Rotten, tunnetaan Sex Pistolsin ja Public Image Ltd:n laulajana.

Lontoossa syntynyt muusikko on asunut Kaliforniassa jo vuosia. Elämä Venice Beachilla ei ole kuitenkaan pelkkää ruusuntuoksua ja auringonpaistetta, sillä kodittomat fanit ovat viime aikoina tunkeneet innokkaasti – ja ilman isännän lupaa – idolinsa kotiin viettääkseen hurjia juhlia, Calgary Herald tietää kertoa.

UK:ssa oli aikoinaan anarkiaa, mutta fanien aiheuttama sekasorto ei huvita punk-ikonia.

Mies kertoo Newsweekille, että fanit ovat repineet hänen kotinsa ikkunoissa olleet rimat irti, rikkoneet lasit ja muuttaneet pihan telttakyläksi.

– Nämä ongelmat alkoivat pari viikkoa sitten, Rotten kertoo.

– Porukkaa puski portin yli ja sitten he laittoivat teltat pystyyn pihalleni. Aivan kotioveni eteen. Jos valitan tästä, niin mikä olen? Yksi valtaapitävän eliitin jäsen? Ei, olen kaveri, joka on tehnyt lujasti töitä ja tienannut rahaa. Odotan, että voisin käyttää omaa oveani.

Lydon kertoo, että hänen vaimonsa Nora, joka taistelee Alzheimerin tautia vastaan, joutuu elämään jatkuvassa pelossa, että vieraat ihmiset tunkeutuvat hänen kotiinsa.

– Vaimoni on sairas, eikä hän pysty käsittelemään tätä asiaa. Viime viikolla joku heitti tiiliskiven makuuhuoneemme ikkunan läpi kahdelta yöllä. Sorry vaan, herra poliisi, mutta tarvitsen apuasi.

– Laskin pihallani olevat irtolaiset, heitä oli 24. He ovat myös aggressiivisia ja koska heitä on niin paljon, he muodostavat melkoisen jengin.

Lydon on huolissaan myös huumeidenkäyttäjien jättämistä jäljistä. Käytettyjä neuloja löytyy kaikkialta.

– Rannalle ei voi mennä, sillä neulat vain odottavat siellä, että voisivat pistää lastasi jalkaan. Lisäksi hiekalla on kakkaa kaikkialla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?