Aki ja Rita avasivat ovet Porin-kotiinsa: tältä näyttää kauan odotetun pienokaisen lastenhuoneessa – alakerta sai remontissa täysin uuden ilmeen - Viihde - Ilta-Sanomat

Aki ja Rita avasivat ovet Porin-kotiinsa: tältä näyttää kauan odotetun pienokaisen lastenhuoneessa – alakerta sai remontissa täysin uuden ilmeen

Aki Mannisen ja Rita Niemi-Mannisen Porin-kodin helmi on pian syntyvän esikoisen viimeisen päälle sisustettu lastenhuone.

30.4.2019 13:00

Porin Järvikylässä paistaa aurinko. Aki Mannisen, 44, ja Rita Niemi-Mannisen, 39, kaunis omakotitalo on pariskunnan silmäterä, joka on viimeisen päälle laitettu heidän näköisekseen.

Rakennusalallakin työskennellyt Aki on tehnyt juuri suuren remontin, ja nyt kodin keittiö ja olohuone kiiltävät uutuuttaan.

  • Aki ja Rita avasivat ovet IS:lle ja esittelivät upean kotinsa. Voit katsoa yllä olevalta videolta, miltä pariskunnan Porin-kodissa näyttää!

Kaikki on täydellistä tosi-tv-ohjelmista tutun yrittäjäpariskunnan ensimmäistä lasta varten.

– Laskettu aika on juhannuksena. Kutsumme tyttöä tässä vaiheessa Lyyliksi. Pieni prinsessamme on niin tervetullut meidän elämään, pariskunta hymyilee onnellisina.

Pihalle on tarkoitus rakennuttaa kesällä uima-allas, jossa perheen ensimmäinen pienokainen voi polskutella. Aivan lähistöllä asuva Akin äiti on myös tiiviisti mukana perheen elämässä ja on lupautunut auttamaan lapsen syntymän jälkeen.

– Tämä on niin ainutlaatuinen kokemus, varsinkin, kun tämä jää todennäköisesti ainoaksi lapseksemme. Uskomme, että meillä on antaa hänelle sellaiset eväät tähän elämään, että hän tulee pärjäämään missä tahansa, pari sanoo hymyillen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?