Tässä on Satu Taiveahon toimitusjohtajarakas: ”Haluamme rauhassa rakentaa tätä suhdetta ja rakkautta”

Julkaistu:

Antti Kaikkosesta hiljattain eronnut Satu Taiveaho kertoi maanantaina uudesta miesystävästään. Hän on lahtelainen toimitusjohtaja Marko Torppala.
Entinen kansanedustaja Satu Taiveaho, 42, on kaikessa hiljaisuudessa löytänyt rinnalleen uuden rakkaan. Taiveaho kertoi asiasta sosiaalisen median välityksellä maanantaina.

Päivityksensä yhteyteen Taiveaho oli liittänyt useita kuvia, joissa hän poseeraa yhdessä uuden miesystävänsä, yrittäjä Marko Torppalan kanssa.

Lahtelaislähtöinen, Helsingin Teknillisestä Korkeakoulusta diplomi-insinööriksi aikanaan valmistunut Torppala ei ole entuudestaan tuttu näky julkisuudessa.

Sen sijaan yritysmaailmassa Torppalan nimi lienee monille tuttu, sillä mies on pyörittänyt Linkkitiimi-nimistä yritystään jo yli viiden vuoden ajan. Yritys järjestää digikoulutuksia vanhuksille ja eläkeläisille muun muassa miehen kotiseudulla Päijät-Hämeessä.

Ennen ryhtymistään yrittäjäksi Torppala asui yli kymmenen vuotta Kanadassa, jossa hän työskenteli vapaaehtoisena muistisairaiden vanhusten parissa.


Torppala kertoi Kirjastolehdelle vuonna 2017 antamassaan haastattelussa löytäneensä Kanadassa asuessaan kutsumuksen vanhusten auttamiseen ja perustaneensa yrityksensä sen innoittamana.

Torppalalle vanhusten auttaminen tuntuu todella olevan sydämen asia, ja hän on kertonut työstään myös useissa paikallislehdissä. Haastatteluissa Torppala on kertonut sekä vanhuksille järjestämistään digikinkereistä että työstään Pertunmaan Kotiovelle -palvelun parissa. Palvelu toi nimensä mukaisesti lääkkeet ja ruokaostokset vanhusten kotioville.

Taiveahon ja kansanedustaja, Keskustan varapuheenjohtaja Antti Kaikkosen kymmenen vuoden avioliitto päättyi eroon. Ero astui voimaan maaliskuussa, mutta päätös erosta syntyi jo syyskuussa 2018.
Ilta-Sanomat ei onnistunut tavoittamaan Taiveahoa kommentoimaan tuoretta parisuhdetta. Torppala vastasi puhelimeen.

– Olemme Sadun kanssa sopineet, ettemme vielä tässä vaiheessa anna kommentteja julkisuuteen. Tämä on kuitenkin yksityisasia. Haluamme rauhassa rakentaa tätä suhdetta ja rakkautta, hyväntuulinen Torppala kommentoi puhelimessa.