Koomaan vaipuneen elokuvaohjaaja John Singletonin omaiset tekivät tuskallisen päätöksen – elämää ylläpitävä hoito lopetetaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Koomaan vaipuneen elokuvaohjaaja John Singletonin omaiset tekivät tuskallisen päätöksen – elämää ylläpitävä hoito lopetetaan

Elokuvaohjaaja sai viime viikolla sairauskohtauksen ja vaipui koomaan. Nyt hänen omaisensa ovat päättäneet lopettaa elämää ylläpitävän hoidon.

29.4.2019 22:30

Viime perjantaina uutisoitiin, että kaksi Oscar-ehdokkutta napannut elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja John Singleton sai sairauskohtauksen ja vaipui koomaan.

51-vuotias Singleton oli tuntenut olonsa huonoksi keskiviikkona. Olotila huonontui vauhdilla ja Singleton hakeutui sairaalaan tunnettuaan heikotusta jaloissaan. Häntä hoidettiin Cedar-Sinain sairaalassa Los Angelesissa. Sairaalassa ohjaaja sai kohtauksen ja hänet siirrettiin välittömästi tehohoitoyksikköön.

Perheenjäsenen mukaan Singleton oli juuri palannut Costa Ricasta, koska oli huolestunut terveydentilastaan.

Nyt Singletonin omaiset ovat julkaisseet tiedotteen ohjaajan tämän hetkisestä tilasta. Omaisten mukaan Singletonin elämää ylläpitävä hoito lopetetaan.

– Raskain sydämin ilmoitamme, että rakastettu poikamme, isämme ja ystävämme John Daniel Singleton irrotetaan tänään elämää ylläpitävästä hoidosta, perheen edustaja kommentoi Guardianin mukaan.

– Tämä oli tuskallinen päätös, jonka perheemme teki useiden päivien aikana Johnin lääkärien tarkassa neuvonnassa.

Guardianin mukaan Singleton sai vakavan aivoverenkiertohäiriön ja kärsi korkeasta verenpaineesta.

Singleton sai Boyz n The Hood -elokuvastaan kaksi Oscar-ehdokkuutta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?