Reijo Taipaleen koti ollut pitkään myynnissä – hintapyyntö liki puoli miljoonaa: kaksikerroksisen asunnon makuuhuoneessa erityinen yksityiskohta

Julkaistu:

asunto
Helsingissä sijaitsevassa rivitalon päätyasunnossa on neljä makuuhuonetta.
Perjantaina menehtyneen iskelmätähti Reijo Taipaleen Helsingin-koti on IS:n saamien tietojen mukaan ollut myynnissä Oikotien sivuilla jo pidemmän aikaa. Asunto oli vielä maanantaina iltapäivällä myynnissä sivustolla, mutta poistui sieltä äkisti illan aikana.

Kohdetta myyvän kiinteistövälittäjän mukaan asunto on tilapäisesti poistettu myynnistä, mutta sitä ei ole ostanut kukaan. Asunto oli myynnissä Oikotiellä tammikuun lopusta maanantai-iltaan saakka.
Taipaleen 122,5 neliöisessä Veräjämäessä sijaitsevassa kaksikerroksisessa rivitaloasunnossa on neljä makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kylpyhuone, sauna, autotalli ja askartelutila. Lisäksi huoneistoon kuuluu terassi.

Asunnon hintapyyntö on 489 000 euroa.

Reijo Taipaletta haastateltiin ja kuvattiin toisinaan myös kotonaan.


Samat ruokapöydän tuolit ja keittiön kaapisto vilahtavat sekä henkilökuvassa että Oikotien otoksessa.


Yhdessä makuuhuoneista on erityinen sisustusyksityiskohta: puolen seinän levyiset, suuret peilit.


Olohuoneessa on avaruuden tuntua ja isot ikkunat vehreälle pihalle.


Reijo Taipale kuoli 26. huhtikuuta. Laulajatähden omaiset tiedottivat asiasta lauantaina. Taipale sairasti viimeiset vuotensa muistisairautta, joka näkyi myös hänen arjessaan.

Taipaletta jäivät kaipaamaan vaimo Anita sekä kolme lasta ja neljä lastenlasta. Taipaleen Krista-tytär kertoi IS:lle, että suru on perheelle musertavaa.

– Tämä suru ja kaipaus on ihan valtavan musertavaa. Ei ole sanoja tällä hetkellä. Onneksi jäljellä on kauniita ja lämpöisiä muistoja, Krista sanoi.
Tyttären mukaan Taipale eli täyttä elämää loppuun saakka. Viime vuosina laulajaa ei nähty julkisuudessa, vaan hän vietti seesteisiä eläkepäiviä puolisonsa kanssa. Taipale matkusteli, tapasi lapsiaan ja viihtyi etenkin Miehikkälässä sijaitsevalla mökillään.

Työ oli Taipaleelle hyvin tärkeää ja hän keikkaili aina vuoteen 2016 saakka.

– Hän teki hyvin pitkään töitä, vielä ihan muutamia vuosia sitten – niin pitkään kuin pystyi. Se kertoi siitä, kuinka tärkeänä isä koki työnsä. Hän halusi palvella suomalaisia ja laulaa heille tuoden iloa ja lohtua heidän elämäänsä. Ja niin hän myös teki, Krista-tytär sanoi IS:lle.
Artikkelia muokattu 21:19: Taipaleen kodin myynti-ilmoitus poistui maanantai-iltana Oikotieltä.