Tällainen on Satu Taiveahon uusi toimitus­johtaja­rakas: hyväntekijä järjestää digi­kinkereitä vanhuksille – kommentoi nyt ensi kertaa suhdetta

Julkaistu:

Antti Kaikkosesta hiljattain eronnut Satu Taiveaho on löytänyt uuden rakkauden lahtelaisen toimitusjohtaja Marko Torppalan kanssa.
Entinen kansanedustaja Satu Taiveaho, 42, on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan. Taiveaho kertoi asiasta Facebook-profiilissaan.

– Elämääni on tullut ihminen, jota rakastan ja jonka lähellä minun on tosi hyvä olla, ja jonka kanssa meillä on paljon yhdistäviä asioita, Taiveaho kirjoitti rakkautta huokuvassa päivityksessään.
Päivityksensä yhteyteen Taiveaho oli liittänyt joukon kuvia, joissa hän poseeraa yhdessä uuden miesystävänsä, yrittäjä Marko Torppalan kanssa.

– Tovi tätä on jo tunnusteltu ennen kuin ääneen uskalsin sanoa. Seurustelemme ja katsomme luottavaisesti tulevaan. Tandemilla valmiina elämän ylä- ja alamäkiin. Kiitollinen, iloinen, päivä kerrallaan, Taiveaho hehkuttaa Facebookissa.


Lahtelaislähtöinen, Helsingin Teknillisestä Korkeakoulusta diplomi-insinööriksi aikanaan valmistunut Torppala ei ole entuudestaan tuttu näky julkisuudessa.

Sen sijaan yritysmaailmassa Torppalan nimi lienee monille tuttu. Mies on pyörittänyt Linkkitiimi-nimistä yritystään jo yli viiden vuoden ajan. Yritys järjestää digikoulutuksia vanhuksille ja eläkeläisille muun muassa miehen kotiseudulla Päijät-Hämeessä.

Ennen ryhtymistään yrittäjäksi Torppala asui yli kymmenen vuotta Kanadassa, jossa hän työskenteli vapaaehtoisena muistisairaiden vanhusten parissa. Torppala kertoi Kirjastolehdelle vuonna 2017 antamassaan haastattelussa löytäneensä Kanadassa asuessaan kutsumuksen vanhusten auttamiseen ja perustaneensa yrityksensä sen innoittamana.

Torppalalle vanhusten auttaminen tuntuu todella olevan sydämen asia ja hän onkin kertonut työstään muun muassa useissa paikallislehdissä. Haastatteluissa Torppala on kertonut sekä vanhuksille järjestämistään digikinkereistä että työstään Pertunmaan Kotiovelle -palvelun parissa. Palvelu toi nimensä mukaisesti lääkkeet ja ruokaostokset vanhusten kotioville.


Ilta-Sanomat tavoitti Torppalan maanantaina. Mies ei kuitenkaan halunnut toistaiseksi kommentoida tarkemmin tuoretta parisuhdettaan julkisesti.

– Olemme Sadun kanssa sopineet, ettemme vielä tässä vaiheessa anna kommentteja. Tämä on kuitenkin yksityisasia. Haluamme rauhassa rakentaa tätä suhdetta ja rakkautta, hyväntuulinen Torppala kommentoi Ilta-Sanomille puhelimitse.
Taiveaho erosi syyskuussa 2018 kansanedustaja Antti Kaikkosesta. Pariskunta ehti olla yhdessä yli kymmenen vuotta ja he toimivat myös kahden lapsen sijaisvanhempina. Kaikkonen ja Taiveaho ovat kertoneet pysyneensä hyvissä väleissä eronsa jälkeen.


Artikkelia korjattu klo 20:30: Taiveaho kertoi rakkaudestaan maanantaina, ei torstaina, kuten artikkelissa ensin kerrottiin.