Bull Mentulan poika sai nimen – yllättävä yhteys ulkomaalaiseen tähteen: ”Suurin kunnia, mitä kukaan voi antaa”

Julkaistu:

Bull Mentulan ja Maruzella Vaalikiven toinen poika sai viikonloppuna nimen, jolla he kunnioittivat serbialaista kehonrakentajagurua.
Jari ”Bull” Mentula, 43, on tv:stä tuttu yrittäjä ja kehonrakentaja, joka sai helmikuussa toisen poikansa vaimonsa Maruzella ”Maru” Vaalikiven kanssa.

Pienokainen on ehtinyt kasvaa jo sen verran, että hän sai viikonloppuna nimen. Mentula julkaisi sunnuntai-iltana Instagramissaan kuvan, jossa komeilee sydämin koristeltu nimitaulu.

Lapsi sai nimekseen Robin Milos Mentula.

– Upea päivä upeiden ystävien kanssa. Pieni mies sai nimen ja täydelliset kummitädit ja kummisedät, Mentula hehkuttaa onnellisena.
Kuvan yhteyteen Mentula on linkittänyt kuuluisan serbialaisen kehonrakentaja Milos Sarcevin Instagram-profiilin. Sarcev on toiminut Mentulan valmentajana, ja Telegraf-lehden mukaan mies on varsinkin kotimaassaan kehonrakennuksen tunnetuin esikuva.

Sarcev kommentoi Mentulan kuvaan ja kertoi olevansa hyvin otettu saamastaan kunniasta.

– Olen onnekkain mies koko maailmassa ja tämä on suurin kunnia, mitä kukaan voi minulle antaa. Nähdään pian, suomalainen perheeni, Sarcev kommentoi sydämen kera.

Nimivalinta herätti runsaasti ihastusta Mentulan seuraajissa. Pariskunnan toinen poika on noin puolitoista vuotta pikkuveljeään vanhempi ja nimeltään Romeo. Moni kiinnittikin huomiota poikien nimien yhteensopivuuteen.

– Oi, Romeo ja Robin!

– Ihana nimi! Paljon onnea pienelle pojalle hienosta nimestä!

– Upea nimi ja mieletön kunnianosoitus.
Pieni Robin-poika on jo ennen nimen saamistaan ihastuttanut Mentulan Instagramissa. Pienen miehen yhdennäköisyyttä isäänsä ei voi olla huomaamatta.

– Hyvää huomenta... meillä on hyvä päivä, Mentula kirjoitti muutama päivä sitten.

Kuvan tunnisteista löytyy muun muassa #minibull2.


Mentula on nauttinut isyydestä ja kertonut sosiaalisessa mediassa sen muuttaneen hänen elämänsä. Mentulan ja hänen poikansa yhdennäköisyys on huvittanut sosiaalisessa mediassa aiemminkin: jo vuosi sitten Mentulan julkaisema kuva pienestä Romeo-pojasta aiheutti ihastusta.
Mentula ja Maru avioituivat kesällä 2016 Kreikassa järjestetyissä näyttävissä häissä. Mentulan hyvä ystävä Jutta Larm (ent. Gustafsberg) kertoi IS:lle ostaneensa Mentulan ja Juha-puolisonsa kanssa yhteisen ”kesämökin” Floridasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt