Game of Thrones -kaunotar teki töitä kaupan kassalla, kun hän sai kutsun koekuvauksiin – koko elämä muuttui kertaheitolla - Viihde - Ilta-Sanomat

Game of Thrones -kaunotar teki töitä kaupan kassalla, kun hän sai kutsun koekuvauksiin – koko elämä muuttui kertaheitolla

Nathalie Emmanuel teki töitä vaatekaupan kassalla, kun hänen uransa suurin onnenpotku tapahtui.

Missandei (kuvassa taka-alalla) on lohikäärmekuningattaren tulkki ja henkilökohtainen avustaja.­

28.4.2019 16:24

Game of Thrones -fantasiasarjassa Daenerys Targaryenin tulkkia Missandeita esittävä Nathalie Emmanuel oli vain 20-vuotias, kun Game of Thronesin ensimmäiset kuvaukset alkoivat vuonna 2009. Nuori näyttelijä ei silloin vielä tiennyt, miten valtava hitti HBO:n sarjasta tulisi vuosien saatossa.

Supersuositun sarjan kahdeksas ja viimeinen kausi pyörii tällä hetkellä maksumuurin takana HBO:ssa.

Emmanuel oli näytellyt nuorena Hollyoaks-saippuasarjassa, mutta taisteli parikymppisenä monen muun nuoren näyttelijän kanssa hyvistä uusista rooleista.

Hän teki töitä Hollister-vaatekaupassa kassalla voidakseen maksaa laskunsa, kun onnenpotku yhtäkkiä osuikin kohdalle. Hän sai kutsun koe-esiintymiseen.

– Olin töissä, kun sain kännykkääni viestin koe-esiintymisestä. Jos olen rehellinen, niin olin onneton siinä työssä.

– Siksi ajattelin, että tämä rooli on minun, minun täytyy saada tämä rooli. En koskaan muuten olisi ajatellut niin, näyttelijä kuvailee The Sun -lehden haastattelussa.

Tältä Nathalie Emmanuel näytti vuonna 2011, kun sarja alkoi.­

Nykyään Emmanuel on yksi Hollywoodin halutuimmista nuorista näyttelijöistä. Game of Thronesin lisäksi hän on näytellyt vuonna 2015 Fast & Furious -elokuvasarjan jatko-osissa. Kassamagneettielokuvat rikkoivat ennätyksiä avajaisviikonloppunaan.

Emmanuel sanoo, että Hollywoodin prameilukulttuuri tuntuu hänelle edelleen vieraalta, sillä hän itse ponnistaa tavallisesta pienituloisesta perheestä.

– Joskus se ylellisyys ja näyttävyys ja varakas elämäntyyli tuntuvat todella kaukaiselta siihen nähden, mihin olen tottunut, hän sanoo.

– En malta odottaa sitä, että voin mennä kotiin ja juoda kupin kahvia äitini kotona, hän lisää.

Nykyään näyttelijä on Hollywoodin halutuimpia tähtiä.­

Emmanuelin roolihahmolla on Game of Thronesissa haastavia seksikohtauksia. Hahmon rakastamalla miehellä ei ole lainkaan sukupuolielimiä, mutta pariskunta yrittää silti harrastaa yhdessä seksiä.

Näyttelijä kertoo, että hänellä on vastanäyttelijänsä Jacob Andersonin todella läheinen ja luottamuksellinen ystävyyssuhde.

– Olemme olleet ystäviä jo monta vuotta ja olemme niin tottuneita työskentelemään yhdessä, että kun se kohtaus lopulta tehtiin, en olisi voinut tuntea oloani enempää tuetuksi, Emmanuel sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?