Arnold Schwarzeneggerin kuvankaunis tytär juhlisti tulevia häitään – avioituu Hollywood-komistuksen kanssa: Häistä tulee uskonnollinen tilaisuus - Viihde - Ilta-Sanomat

Arnold Schwarzeneggerin kuvankaunis tytär juhlisti tulevia häitään – avioituu Hollywood-komistuksen kanssa: Häistä tulee uskonnollinen tilaisuus

Katherine Schwarzenegger ja Chris Pratt menevät tänä vuonna naimisiin.

Lähipiiri kertoo, että Chris Pratt ja Katherine Schwarzenegger ovat molemmat hyvin perhekeskeisiä ja hengellisiä ihmisiä.­

28.4.2019 14:04

Julkkiskaunotar Katherine Schwarzenegger juhlisti lauantaina lähimpien ystäviensä kanssa tulevia häitään. People-lehti kertoo, että tuleva morsian oli kutsunut polttareita vastaavaan tilaisuuteen julkkiksia ja ystäviään. Vieraiden joukossa oli muun muassa Oprah Winfrey.

Juhlat järjestettiin Katherinen äidin Maria Shriverin luona. Koti oli koristeltu upeasti kynttilöin ja valkoisin kukin. Katherine on Shriverin ja Arnold Schwarzeneggerin vanhin lapsi.

Schwarzenegger, 29, menee tänä vuonna naimisiin Hollywood-tähti Chris Prattin, 39, kanssa. People-lehden mukaan myös tuleva sulhanen piipahti lauantain juhlissa tervehtimässä kihlattunsa ystäviä ja perheenjäseniä. Myös isä Arnold käväisi juhlissa.

Pratt ja Schwarzenegger julkistivat kihlauksensa alkuvuodesta. Pariskunta asteli viime maanantaina ensimmäistä kertaa yhdessä punaiselle matolle. Kyseessä oli Avengers-elokuvasarjan uuden osan ensi-ilta.

Prattilla on kuusivuotias poika edellisestä liitostaan Anna Farisin kanssa. Schwarzenegger on viettänyt paljon aikaa yhdessä sulhasensa ja tämän pojan kanssa.

Läheiset ovat paljastaneet, että perhekeskeisyys ja hengellisyys yhdistää tuoretta pariskuntaa. He jakavat keskenään samanlaiset elämänarvot.

Hääseremoniasta tuleekin tietojen mukaan hyvin uskonnollinen ja yksityinen tilaisuus, jossa on paikalla vain heidän läheisimmät perheenjäsenensä.

– He eivät halua, että se on mikään sirkus. He keskittyvät sitoutumaan toisiinsa ja Jumalalla tulee olemaan iso rooli heidän tärkeänä päivänään. Se ei ole erityinen hetki vain heille itselleen, vaan myös heidän perheilleen. Kaikki ovat niin innoissaan, ystävä kertoi People-lehdelle.

Juttua korjattu kello 14.44: Prattilla on edellisestä liitostaan poika, ei tytärtä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?