Tuore The Voice of Finland -voittaja Markus Salo paljastaa tulevaisuudensuunnitelmiaan – haastattelu päättyy kyyneliin - Viihde - Ilta-Sanomat

Tuore The Voice of Finland -voittaja Markus Salo paljastaa tulevaisuudensuunnitelmiaan – haastattelu päättyy kyyneliin

Markus Salo kerto takahuoneessa ajatuksiaan tulevaisuudesta artistina.

26.4.2019 22:52

The Voice of Finlandin kahdeksas kausi huipentui tänään Turun Logomolla jännittävään finaaliin, jossa voitosta lauloivat Jasse Jatala, Markus Salo, Roope Palmu ja Sara Jagrouny.

Voittoon itsensä lauloi kahdella koskettavalla esityksellä Olli Lindholmin tiimissä kisannut Markus Salo.

Ohjelman sometoimittaja ja backstage-juontaja Tinni Wikström tiedustelee tuoreelta voittajilta tulevaisuuden suunnitelmia.

– Kyllähän se popahtavaa iskelmää tulee varmaan olemaan. Mutta sellaisella soundilla, että tämän päivän musagenreen. Stereon kanssa on ihan mahtavaa päästä tekemään, Salo pohdiskelee.

– Tämä oli kaikin puolin aika tunteellinen kausi ja tämä oli aika... aikamoinen voitto, Wikström aloittaa murtuen aivan kyyneliin.

– Niin. Joo en oo ennen itkenyt tv:ssä, mutta tuli se nyt tänään tehtyä, Markus komppaa silminnähden herkistyneenä ja saa Wikströmiltä vielä onnittelut.

Liikuttava haastattelu päättyy kaksikon halaukseen.

Salon tunteikas esitys vetosi kuulijoihin.­

The Voice of Finland -ohjelman kahdeksas tuotantokausi oli poikkeuksellinen tunteellinen. Helmikuussa koko Suomen kansa kohtasi musertavan suru-uutisen, kun Yö-yhtyeen laulaja ja perustajajäsen Olli Lindholm menehtyi äkillisesti. Lindholm toimi rakastettuna tähtivalmentajana TVOF:ssa, josta oli tuolloin kuvattu ennakkoon jaksot livelähetyksiä lukuun ottamatta.

Lindholmia ei korvattu livelähetyksiin, vaan muut Redrama, Anna Puu ja Toni Wirtanen ottivat hänen tähtioppilaansa ohjattavikseen. Tietojen mukaan Lindholm ehti sopimaan valmennettaviensa kanssa myös finaalilähetyksen kappaleet.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?