Vesa Keskinen osti jälleen uuden Lamborghinin – kaikilla herkuilla varusteltu 600 000 euron ökyauto on samanlainen kuin Kanye Westillä

Vesa Keskinen on lauantaina tullut toimineeksi Tuurin kyläkaupan johdossa 25 vuotta. Sitä hän juhlii hankkimalla huikean Lamborghini Urus -katumaasturin.

Vesa Keskinen hankki uuden Lamborghinin.

26.4.2019 19:45

Kun Vesa Keskinen tuli Tuurin kyläkaupan johtoon hän visioi, että vanhaan navettaan aikoinaan perustetusta kaupasta tulee Suomen toiseksi suurin tavaratalo, ja samalla siitä tulee merkittävä matkailunähtävyys. Se toteutui yli odotusten. Taannoin tilastoitiin, että kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo.

Visionsa eteen Vesa Keskinen on painanut töitä yötä päivää, paitsi nykyään, kun kotona on kaksi pientä lasta ja vaimo. Vesa on päättänyt antaa aikaa lapsilleen.

– Elämänkatsomukseni muuttui, kun minulle tuli 15-vuotiaana ensimmäinen sydämen rytmihäiriö. Luulin, että henki lähtee. Päätin, että huonoa päivää ei tule, jos siitä selviän, Vesa Keskinen muistelee.

Mallikuva valmiista Lamborghinista, jonka Keskinen saa hellään huomaansa aivan pian.

Samassa tilanteessa Vesa Keskinen päätti lopettaa myös kiroilemisen.

– En ole kiroillut, ja huonoa päivää ei ole näkynyt. Olen saanut elää idearikasta poikamieselämää lyhyiden seurustelusuhteiden kanssa 46-vuotiaaksi, sanoo tällä hetkellä 51-vuotias Keskinen.

– En koe, että olisin työn teon takia jäänyt jostain paitsi, päinvastoin. Olen saanut nähdä maailmaa ja tavata mielenkiintoisia ihmisiä.

Vesa Keskinen on tehnyt pitkää päivää kyläkaupassa. Nykyään hän lopettaa työt ajoissa. Kuvassa Keskinen Jane-vaimonsa kanssa.

Kun neljännesvuosisata kyläkaupan johtajuutta alkoi tulla täyteen, Vesa mietiskeli miten sitä juhlistaisi.

– Toista vuotta harkitsin Lamborghini Urus -auton hankkimista. Viime syyskuussa tein päätöksen. Auto on nyt tehtaalla valmiina. Saan sen toukokuun puolivälissä, Vesa Keskinen sanoo.

Musta on Vesa Keskisen lempiväri, paitsi että kesällä sortsit ovat vähän vaaleammat. Mattamusta on myös Vesan uusi katumaasturi. Hintaa kaikilla herkuilla varustellulla menopelillä on vajaat 600 000 euroa, kertoo auton Keskiselle myyneen Luxury Collection Automobils Autotalon toimitusjohtaja Esa Schroderus.

Myös räppäri Kanye West on Lamborghini Urus -miehiä. Hänellä mattamustia ajopelejä on tosin kaksi. Kuva

Lamborghini Urus esittelyssä. Keskisen pian valmistuva auto Kanyen Lambon tavoin mattamusta.

– Lamborghini Urus vakuutti minut lähes joka tavalla jo etukäteen, ja syyskuinen koeajo vakuutti minut lopullisesti. Se on voimakas, supernopea ja ylellinen katumaasturi.

– Teho on 650 hevosvoimaa, kiihtyvyys nollasta sataan 3,6 sekuntia, ja nollasta kahteensataan 12,8 sekuntia. Huippunopeus on 305 km/t. Se on käytännöllinen, turvallinen ja etenkin tilava, Vesa kehuu autoa, jonka hän pian saa käyttöönsä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?