Veturiasentaja Juho harrasti tv:ssä seksiä – kertoo nyt Aamulehdessä siitä, millaista ”Temppareissa” oikeasti on: Tuotanto lätkäisi käteen lentolipun Thaimaahan - Viihde - Ilta-Sanomat

Veturiasentaja Juho harrasti tv:ssä seksiä – kertoo nyt Aamulehdessä siitä, millaista ”Temppareissa” oikeasti on: Tuotanto lätkäisi käteen lentolipun Thaimaahan

Temptation Island Suomi -sarjassa koheltanut 21-vuotias Juho kertoo Aamulehden haastattelussa tunnelmiaan sarjan tekemisestä.

26.4.2019 10:23

Veturiasentajana työskentelevä 21-vuotias Juho nähdään tällä hetkellä Nelosen suositussa Temptation Island Suomi -kohuohjelmassa.

Juho saapui kuvauksiin yhdessä tyttöystävänsä ”Jöbiksen” kanssa. Sarjassa on tähän mennessä nähty, miten Juho valittelee Jöbiksen selän takana sinkkunaisille erektiovaikeuksistaan, ihastuu päätä pahkaa vaaleaan Fanniin ja päätyy tämän kanssa myös tositoimiin.

Jenina ”Jöbis” ja Juho saapuivat ohjelmaan pariskuntana.­

Valkeakoskelta kotoisin oleva Juho kertoo nyt Aamulehden haastattelussa siitä, millaista ”Temppareissa” on kulissien takana. Hän kertoo, että sai tuotantoyhtiöltä etukäteen lähinnä lentolipun ja neuvot kentälle.

Hän kertoo myös tottuneensa nopeasti siihen, että kamerat kuvasivat koko ajan ja haastatteluja piti antaa jatkuvalla syötöllä.

– Eivät ihmiset ole niin kauheita kuin telkkarissa näyttää. Temppareissa kahden päivän ajalta tehdään yksi jakso, eli 48 tuntia tiivistetään reiluun 40 minuuttiin. Sinne ei mahdu kuin pahimmat toilailut, mutta on siellä paljon hyvääkin, hän arvelee.

Siitä huolimatta hän kertoo kääntävänsä päänsä pois ja laittavansa korvat kiinni, kun näkee omia pahimpia kohelluksiaan tv-ruudussa.

Kuvamateriaalia Temptation Island Suomi -tv-sarjasta. Juhoa mietityttää iltanuotiolla.­

– Katsojana on vaikea ymmärtää, miten eri asia on olla oikeasti paikan päällä. Ohjelman tekeminen ei ole kovin kaunista katsottavaa.

– Kun on itse ollut mukana, ymmärtää paremmin mitä se on, Juho selittää.

”Se oli ihan hirveää”

Temptation Island Suomi -ohjelma on pyörinyt tv:ssä jo viiden kauden verran. Juontaja Sami Kuronen sanoi tällä viikolla TIS Extra -jaksossa, että sarja saisi vielä kuudennenkin tuotantokauden.

”Temppareiden” ensimmäiselle kaudelle osallistuneet Aki ja Rita kertoivat hiljattain IS:n haastattelussa samaa kuin Juho. Hekään eivät saaneet tuotantoyhtiöltä kovin tarkkaa informaatiota ohjelman kulusta ennen Temptation Islandille lähtöä.

Rita näki ilmoituksen uudesta tv-ohjelmasta, johon etsittiin seikkailunhaluisia pariskuntia, jotka olisivat valmiita lähtemään selviytymään paratiisisaarelle ja testaamaan suhteensa lujuutta.

– Mietin, että sehän voi olla ihan mitä vain, vaikka Amazing Race, koska sitä ei ole Suomessa tehty, Rita sanoi IS:lle.

– Ennen kuin pistimme nimet sopimukseen saimme tietää, että kyseessä oli viettelysten saari, Temptation Island.

Kuvassa Rita ja Aki vuonna 2015.­

Rita ja Aki olivat ohjelman vanhimmasta päästä. Rita oli sarjan alkaessa 35-vuotias ja Aki 36-vuotias.

– Luotin meidän suhteeseen. Totuus on kuitenkin, että me ei ikinä olisi haettu Temptation Islandille. Ei todellakaan, Aki sanoi.

– Muistan, kun jouduin esittämään sen drinkkini kanssa, että ihan kuin olisin ollut humalassa. Se oli ihan hirveää. En jaksanut juoda ja tuntui siltä kuin olisin ollut pikkuveljien kanssa leikkimässä, Rita jatkoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?