Jannika B tupsahtaa yllättäen Temptation Islandille – heittää Juusolle hervottoman kuitin: miehen reaktio kertoo kaiken - Viihde - Ilta-Sanomat

Jannika B tupsahtaa yllättäen Temptation Islandille – heittää Juusolle hervottoman kuitin: miehen reaktio kertoo kaiken

Jannika B:n tunnelmallinen esitys saa viettelysten saaren asukkaat herkistymään.

24.4.2019 21:58

Temptation Islandilla molemmissa resorteissa koetaan mukava yllätys, kun Jannika B saapuu vetämään pienen keikan rannalla. Laulaja esittää tietysti molemmille porukoille kauden tunnusbiisin Kaksi jotka pelkää, jonka musiikkivideo kuvattiin Temptation Islandilla.

Yleisö on otettu vierailusta.

– Kyllä toi Jannika B:n keikka oli ihan sika ihana. On vaikea kuvitella, että tämä tapahtuu oikeasti. Ollaan Thaimaassa, rannalla, hyvällä porukalla ja Jannika B on yksityiskeikalla siinä. Oli tosi huikea kokemus, Pauliina fiilistelee.

– Tosi hieno hetki. Kaikki fiilisteli musiikkia, ja oltiin ihan rauhaksiin. Ehkä hienoin hetki tällä reissulla, Juho kehuu.

Jannika B:n musiikki saa Juuson ajattelemaan Vilmaa.

– Iski jäätävä ikävä! Todella kaunis tunnelma oli. Jos oma kulta olisi ollut siinä kainalossa, niin ai helvetti se olis ollu mahtava kokemus, köriläs huokailee keikan päätyttyä.

Musiikkituokio saa myös Atson ja Iiron ajatukset omaan kumppaniin:

– Pakostakin tuli Lotta mieleen, sydänsuruinen, Atso myöntää.

– Huomaan, että kaipaan Meijua, kun kuuntelin laulun sanoja. Tuli mieleen meidän hyviä aikoja ja hetkiä, Iirokin herkistelee.

Kyseiset Atson kumppani Lotta ja Iiron kumppani Meiju kuuntelevat keikan uudet ihastukset vierellään.

Keikan jälkeen Jannika B on heittämässä ylävitosia häntä säestäneille muusikoille ja lausuu taikasanat, joilla tekee vaikutuksen erityisesti Juusoon.

– Hei, ei jätetä roikkuu! laulaja huikkaa kitaristeille.

– Just näin! Sä tiiät ton homman! Juuso sanoo ja saa Jannikalta pienen silmäniskun.

Temptation Island Suomi keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21.30 Nelosella ja Ruudussa. Torstaisin Temptation Island Suomi 5 Extra, jossa puidaan viikon käänteitä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?