Susanna Karalahti löysi uuden rakkaan! 45-vuotias Saku on tv-mainoksista tuttu palomies – suhde alkoi viattomasta Facebook-viestistä

Julkaistu:

rakkaus
Susanna Karalahti on seurustellut jo kolmen vuoden ajan komean palomiehen Saku Kaipaisen kanssa.
Hieman yli nelikymppinen Susanna Karalahti on onnellinen nainen. Hänen eronsa ex-kiekkoilija Jere Karalahdesta oli aikoinaan riipaiseva, mutta Susanna pääsi pikkuhiljaa erosta yli.

Kun oma mieli oli selkeytynyt, kuin ihmeen kaupalla tuli Facebookissa viesti. Susannan lapsuuden kaveri, nykyään ylipalomiehenä työskentelevä Saku Kaipainen, 45, pyysi Susannaa Facebookissa kaverikseen.

– Ryhdyimme siinä sitten keskustelemaan Facebookin kautta ja sitten jonkin ajan kuluttua sovimme treffit. Menin katsomaan Sakua hänen työpaikalleen paloasemalle, Susanna kertoo onnellisena.

Tapaamiset johtivat siihen, että pari huomasi viihtyvänsä keskenään ja he ovat olleet yhdessä jo kolme vuotta. Susanna kertoo, että Sakulla on edellisestä suhteestaan kaksi lasta ja hänellä on Jeren kanssa Ronja-tytär.


– Meillä on molemmilla elämää takana ja ymmärrämme toisiamme. Emme silti ole vielä edes keskustelleet yhteen muutosta, mutta eihän elämästä koskaan tiedä. Haluan nyt kuitenkin olla Ronjan tukena, kun hän ryhtyy ensi syksynä kirjoittamaan ylioppilaaksi. Toivottavasti Ronja on kevään 2020 ylioppilas, uskon vahvasti niin, Susanna sanoo.

Saku Kaipainen on palomiehen työnsä ohessa tehnyt myös mainoksia.

Ilta-Sanomille hän kertoi Tolkien-elokuvan kutsuvierasensi-illassa tiistaina 23. huhtikuuta, että tuli juuri Atrian mainoksen kuvauksista Tallinnasta.Yllä olevalta videolta voit katsoa Sakun tähdittämän vuoden 2014 Adlibris-kirjakaupan joulumainoksen.

Televisionkatsojille Sakun kasvot ovat siis tutut. Saku paljastikin, että hän esiintyy muun muassa DNA:n, Holiday Clubin, Atrian, K-Raudan ja Terveystalon tv-mainoksissa.