Julkisuuden kuohuissa marinoitunut Martina Aitolehti onkin kotihiiri: Mä olen ihan pirttihirmu! - Viihde - Ilta-Sanomat

Julkisuuden kuohuissa marinoitunut Martina Aitolehti onkin kotihiiri: Mä olen ihan pirttihirmu!

Julkisuudessa jo 20 vuotta ollut yrittäjä Martina Aitolehti on tullut tutuksi monista eri tempauksista. Aina kaikki ei ole ollut pelkkää positiivista ja yksityiselämäkin on ollut suurennuslasin alla.

27.4.2019 7:50

Tainola Podcastissa Martina Aitolehti kertoo, aikooko vihdoinkin astua papin eteen pitkäaikaisen avopuolisonsa Stefan Thermanin kanssa.

Kuuntele koko podcast alla olevasta soittimesta. Jos soitin ei näy oikein, voit kuunnella jakson Suplasta tästä.

– Päivääkään en vaihtaisi pois. Julkisuusvuodet ovat opettaneet itsetutkiskelua ja olen kokenut paljon. Vaaka kääntyy kuitenkin hienojen juttujen puoleen, vaikka aina julkisuus ei olekaan kohdellut silkkihansikkain, Martina Aitolehti juttelee podcastissa.

Martina, 36, on elänyt jo vuosia yhdessä kiinteistöalalla toimivan Stefan Thermanin kanssa ja pariskunnalla on myös Isabella-tytär. Edellisestä liitostaan Esko Eerikäisen kanssa Martinalla on Victoria-tytär. Martinan ja Stefanin piti mennä naimisiin viime kesänä, mutta erilaisista erimielisyyksistäkin tunnettu pari perui häänsä.

– Tänä kesänä ei ole tulossa häitä, Martina painottaa.

Martina huomauttaa vielä olevansa kotihiiri, rakastavansa siisteyttä, leipomista ja ruuanlaittoa.

– Minua voisi kutsua pirttihirmuksi, sillä olen myös hyvin pedantti ja sohvatyynyjenkin pitää olla tietyssä järjestyksessä, hän naurahtaa.

Hyvinvointiin keskittyvä Martina paljastaa lähetyksessä osallistuvansa täysmittaiseen triathloniin juhannuksena Irlannissa, mutta ennen sitä hän lanseeraa Yvette-urheiluvaatemerkin.

– Elän hyvin kurinalaista elämää, vaikka ei siltä aina näytä, hän heittää.

Aiemmin julkaistuja Tainola Show’n podcasteja ja videoita voit kuunnella ja katsoa tästä.

Kaikki Ilta-Sanomien podcastit löytyvät osoitteesta is.fi/podcast eli täältä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?