Nicolas Cage ei muista avioituneensa nuoren kaunottaren kanssa – karu totuus valkeni aamulla kaameassa krapulassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Nicolas Cage ei muista avioituneensa nuoren kaunottaren kanssa – karu totuus valkeni aamulla kaameassa krapulassa

Näyttelijä Nicolas Cage tuli toisiin ajatuksiin avioliitosta heti päänsä selvittyä.

Nicolas Cagen liitto kesti neljä päivää. Kyseessä oli tähden neljäs avioliitto.­

24.4.2019 12:19

Hääkellot kilkattivat maaliskuussa näyttelijä Nicolas Cagelle, 55, ja hänen tyttöystävälleen meikkitaiteilija Erika Koikelle, 34. Pari vihittiin Las Vegasissa pitkän bileputken päätteeksi.

Avioliitto ei kuitenkaan ollut suunniteltu, ainakin jos Nicolas Cageen on uskominen. TMZ- ja The Blast -sivustot kertovat, että Cage on hakenut liiton mitätöintiä vain neljä päivää häiden jälkeen.

Oikeuden asiakirjoista selviää, että Cage ei muista pikavisiitistään alttarille juuri mitään ja tähti kuvailee olleensa niin humalassa, ettei ajatellut selkeästi.

Cage syyttää Koiken huijanneen hänet naimisiin.

– Päätös oli impulsiivinen, enkä ymmärtänyt tekoni tarkoitusta, Cage kuvailee oikeuden asiakirjoissa.

Nicolas Cage on ollut naimisissa neljä kertaa. Liitto Patricia Arquetten kanssa kesti vuodet 1995-2001, jonka jälkeen hän meni naimisiin Lisa Marie Presleyn kanssa 2002. Pari erosi 2005. Liitto Alice Kimin kanssa kesti vuodet 2004-2015 ja avio-onni Erika Koiken kanssa vain neljä päivää.­

Tähden asianajaja on kertonut tiedotteessaan Cagen ja Koiken juoneen runsaasti alkoholia ja Koiken yhtäkkiä ehdottaneen naimisiinmenoa.

– Humalainen Koike ehdotti Cagelle, että heidän pitäisi mennä naimisiin. Cage toimi hetken mielijohteesta, eikä ymmärtänyt täysin mitä seurauksia sillä olisi.

TMZ-sivustolle kerrotaan, että Koike on asiasta täysin eri mieltä. Hän vaatii, että Cagen hakemus liiton mitätöinnistä kumotaan, sillä tähti on hänen mukaansa halukas jatkamaan liittoa.

Erika Koike ja Nicolas Cage seurustelivat noin vuoden ajan ennen pikaliittoaan.­

Amerikkalaismedian mukaan Koike vaatii näyttelijää maksamaan elatusmaksuja eron jälkeen, sillä hän on omien sanojensa mukaan menettänyt Cagen takia useita työkeikkoja ja vaurioittanut mainettaan peruuttamattomasti.

Kummallinen video Nicolas Cagen ja Erika Koiken vihkivalmisteluista on kiertänyt sosiaalisessa mediassa, ja videolla Cage vaikuttaa silminnähden sekavalta.

– Poikaystäväsi on diileri! Cage raivoaa somessa kiertävällä videolla, joka on kuvattu oikeustalolla, josta pari haki avioliittolupansa.

Videolla Koike yrittää tyynnytellä hurjistunutta tähteä.

– En koskaan pyytänyt tätä sinulta, Koike sanoo videolla.

Erittäin lyhyen neljännen avioliittonsa jälkeen Cage on TMZ:n mukaan viihtynyt jälleen yöelämässä. Fanit äimistyivät kun tähti kapusi karaokebaarin lavalle Los Angelesissa ja lauloi Princen Purple Rainin.

Nicolas Cage on hukuttanut rakkaussurujaan karaokeen.­

Katso video esityksestä täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?