Kirsi löysi Kadonneen Jäljillä -ohjelmassa kadonneet sisaruksensa – paljastaa nyt mitä tapahtui, kun kuvaukset päättyivät

Julkaistu:

kadonneen jäljillä
Kirsi ei ole elokuun jälkeen pitänyt sisaruksiinsa juurikaan yhteyttä.
55-vuotias Kirsi lähti viime elokuussa Kadonneen jäljille -ohjelmaan etsimään isäänsä, jota hän ei ollut koskaan tavannut. Tiistai-iltana nähdyssä jaksossa selvisi, ettei Kirsi koskaan löytänyt Ruotsiin muuttanutta isäänsä. Tämä oli nimittäin menehtynyt jo vuosia sitten.

Kirsi ei kuitenkaan joutunut lähtemään Ruotsista kotiin tyhjin käsin. Hän nimittäin löysi paitsi kaksi sisarpuoltaan, myös yhden velipuolen. Jakson loppupuolella nähtiin, kuinka Kirsi ja hänen sisarpuolensa Tuija tapasivat toisensa Helsingissä. Tuolloin kaksikko lupasi pitää toisiinsa tiiviisti yhteyttä jatkossa.


Nyt lähes yhdeksän kuukautta myöhemmin Kirsi kuitenkin paljastaa, ettei hän ole juuri pitänyt yhteyttä sisarpuoliinsa. Tuijan kanssa he ovat viestitelleet satunnaisesti, mutta Eijaa hän ei ole vieläkään edes tavannut.

– Muutaman kerran olemme soitelleet ja viestitelleet Tuijan kanssa, mutta emme ole sen enempää olleet yhteyksissä. Eijaa tapaan ehkä nyt, kun jakso on tullut ulos televisiosta. Mutta niin, ei tämä mitenkään oleellisesti muuttanut elämääni, Kirsi kertoo Ilta-Sanomille puhelimitse.


Kirsi kuitenkin muistelee kokemustaan ohjelmassa ihan positiivisella mielellä. Vaikka Kirsi kertoo olevansa vahvasti tunneihminen, ei isän kuolema herättänyt hänessä suuria tunnereaktioita.

– Isä oli minulle kuitenkin aivan vieras ihminen. On totta kai harmillista, etten löytänyt isää. Mutta äitini oli minulle aina sekä äiti että isä, eikä minulta koskaan puuttunut mitään. Olin ehkä enemmänkin vain utelias, hän pohtii.

Ohjelman jälkeen Kirsi on myös saanut selville, että sisarpuolten lisäksi hänellä on isänsä puolelta sukua olemassa myös täti. Tätinsä tapaamista hän odottaa innolla.


– Olisi varmasti mielenkiintoista kuulla, millainen isän lapsuus on ollut. Sen olen tosin saanut selville, että äitini päätti aikanaan erota isästä. Kai siinä oli alkoholilla jotain tekemistä asian kanssa.

Kirsi painottaa, että vaikka ohjelma ei tuonutkaan hänen elämäänsä mitään merkittäviä muutoksia, ei hän missään nimessä kadu matkalle lähtemistä.

– Olihan tämä kaiken kaikkiaan ihan hyvä ja mielenkiintoinen kokemus, Kirsi toteaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt