Nainen osallistui kosteisiin botox-juhliin kaverinsa kotona ja meinasi kuolla – avautui kauhukokemuksestaan aamu-tv:ssä: lääkärit nauroivat ulkonäölle

Julkaistu:

kauhukokemus
Rachel avautui kauhukokemuksestaan maanantaina. Varoitus! Juttu ei sovellu herkille.
Lisääntyvien pistoshoitojen ja kauneusleikkausten maailmassa on helppo unohtaa, millaisia komplikaatioita operaatiohin liittyy. Leicestershirestä kotoisin oleva Rachel Knappier avautui omasta taistelustaan Britannian aamuohjelma This Morningissa maanantaina.
29-vuotias Rachel kertoi ohjelmassa, kuinka osallistui ystävänsä kotona ”botox-juhliin”, jossa muun muassa nautittiin kuohuviiniä. Niissä toiminut pistoshoitojen antaja huomasi nopeasti Rachelin huulessa arven.

Hoitaja kertoi voivansa korjata arven täyteaineella.
– Hän kertoi minulle voivansa korjata suurimman heikkouteni ja epävarmuuteni aiheen. En oikeastaan kysynyt kysymyksiä, Rachel kertoi ohjelmassa.

– Hän sanoi voivansa korjata huuleni. Hän sanoi korjanneensa useita samanlaisia.

Rachel uskoi, ja maksoi siitä 250 euroa. Yöllä hän heräsi repivään kipuun huulessaan. Hän kertoi ohjelmassa lääkärien nauraneen hänelle rynnättyään ensiapuun nelinkertaiseksi turvonneen huulen kanssa.

– Lääkärit nauroivat kuin he eivät olisi koskaan nähneet vastaavaa, Rachel muisteli.

– Luulin saaneeni allergisen reaktion, mutta se olikin jotain paljon vakavampaa.
Pian tilanteen vakavuus selvisi myös lääkäreille. Pistoshoitaja oli lävistänyt verisuonen Rachelin huulessa, mikä oli aiheuttanut huuleen tukoksen.

Myös ohjelmassa vieraana ollut plastiikkakirurgi Tijion Esho kommentoi Rachelin olleen äärimmäisen onnekas, että lääkärit olivat tunnistaneet tilanteen heti. Pahimmassa tapauksessa Rachel olisi voinut menettää huulensa – tai henkensä.

Rachel tuumasi, ettei olisi koskaan voinut arvata hoidon aiheuttavan niin vakavia komplikaatioita.

Kolme kuukautta myöhemmin Rachelin huulet olivat parantuneet lähes normaaleiksi. Hän on sittemmin tuonut pistoshoitojen vaaroja esiin muun muassa sosiaalisessa mediassa. Rachel on julkaissut myös useita aloitteita pistoshoitojen tekemisen rajoittamiseksi terveydenhuollon ammattilaisille.

Hän julkaisi myös järkyttäviä kuvia huuleensa aiheutuneesta tukoksesta.– Harkitse, minne menet toimenpiteeseen. Varo kosmetologeja, jotka eivät tarjoa riittävää hoitoa tapaturman sattuessa, hän kirjoitti päivityksessään.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt