Julkisuudesta kadonneen Britney Spearsin vointi herättää syvää huolta – tuoreet kuvat julki

Julkaistu:

mielenterveys
Julkisuudesta kadonnut ja hoitoon joutunut Britney Spears ilmestyi hotellin pihalle poikaystävänsä saattelemana.
Popin megatähti Britney Spears kuvattiin pääsiäismaanantaina Beverly Hillsissä luksushotelli The Montagen edessä huolestuttavassa kunnossa.

Kyseessä oli ensimmäinen kerta viikkokausiin, kun tähteä nähdään julkisuudessa.

Spears astui hotellista ulos poikaystävänsä Sam Ashgarin saattamana. Tavallisesti huolitellun, urheilullisen ja pirteän oloinen Spears käveli autoon täysin hymyttömänä ja väsyneen oloisena. Hän kantoi käsivarrellaan hupparia ja tennareita. Pitkät vaaleat hiukset liehuivat vapaina.


37-vuotias Spears joutui noin kuukausi sitten mielenterveyshoitoon. Tähden henkinen hyvinvointi romahti sen jälkeen, kun hänen isällään Jamie Spearsilla diagnosoitiin vakava sairaus.

TMZ on kertonut, että Jamie Spearsille tehtiin kaksi vaativaa suolistoleikkausta.

Isä on toiminut viime vuosina oikeuden määräyksellä tyttärensä holhoojana. Isä on pitänyt huolta tyttärensä liiketoimista, asusteista, henkilökohtaisista asioista, kodinhoidosta ja lakiteknisistä asioista.


TMZ kertoi myös, että Spearsin 12- ja 13-vuotiaat pojat Jayden ja Sean viettävät tällä hetkellä aikaa isänsä Kevin Federlinen ja palkatun hoitajan kanssa.

Aiemmin lehdet kertoivat, että Spearsin äiti Lynne Spears olisi sitä mieltä, että hänen tytärtään pidetään mielenterveyshoidossa vastoin tahtoaan. Poptähden vanhemmat erosivat vuonna 2008, ja he ovat ottaneet usein yhteen siitä, miten menestyneen tyttären asioita pitäisi hoitaa.

Britney Spears nousi maailman tunnetuimpien popidolien joukkoon jo 90-luvulla, kun hänen ensimmäiset megahittinsä ilmestyivät. Suosion myrskyisimpinä vuosina hänellä oli vaikeuksia päihteiden käytön kanssa.


Vuonna 2007 tapahtui kuuluisa romahdus. Britney kirjautui vanhempiensa suosituksesta vieroitukseen pitkän päihteiden värittämän ajanjakson jälkeen. Hän kuitenkin häipyi hoidosta vain vuorokauden jälkeen. Sitten hän ajeli päänsä kaljuksi ja jahtasi paparazzeja sateenvarjon kanssa harmaaseen huppariin pukeutuneena.

Viime vuosina poptähdellä oli pitkään hyvä kausi. Vain vuosi sitten uutisoitiin, että tähti on hurahtanut urheilemiseen ja treenannut itsensä loistavaan kuntoon.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt