Game of Thronesin odottamattomasta seksikohtauksesta nousi valtava kohu – näyttelijä itsekin hämmentyi totaalisesti, kun kuuli idean - Viihde - Ilta-Sanomat

Game of Thronesin odottamattomasta seksikohtauksesta nousi valtava kohu – näyttelijä itsekin hämmentyi totaalisesti, kun kuuli idean

Varo juonipaljastuksia! Game of Thronesin uusimman jakson juonenkäänteet järkyttivät fanit ja jopa näyttelijän itsensä.

Kuvituskuva Game of Thrones -sarjasta. Kuva ei liity kohtaukseen.­

22.4.2019 18:19

Game of Thronesin kahdeksannen kauden tuorein jakso esitettiin maailmanlaajuisesti sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa.

Jaksossa oli mukana seksikohtaus, joka aiheutti sekä faneissa että näyttelijässä itsessään järkytystä.

Jos haluat välttyä juonipaljastuksilta, lopeta lukeminen tässä vaiheessa.

Arya Stark kaudella kahdeksan.­

Kohtauksessa Arya Stark (Maisie Williams) menettää neitsyytensä lapsuudenystävälleen Gendrylle (Joe Dempsie).

Kohtaus järkytti sarjan faneja, sillä Arya-hahmo oli sarjan alkaessa pieni lapsi. Näyttelijä oli kuvausten alkaessa 14-vuotias.

Kohtauksen alussa Arya penää ystävältään lähestyvän taistelun alla, kuinka monen naisen kanssa tämä on ollut. Vastentahtoinen Gendry myöntää lopulta, että kolmen. Arya vastaa tähän kertomalla, että haluaa tietää, millaista seksi on ennen taistelua, jossa hän saattaa kuolla. Sitten kaksikko riisuutuu ja harrastaa seksiä.

Sarjan fanit kommentoivat kohtausta Twitterissä täysin järkyttyneinä. Monien mielestä kohtaus tuntui samalta kuin katsoisi oman sukulaislapsensa tositoimia.

– Kaikkien näiden vuosien jälkeen, kun olen seurannut hänen varttuvan aikuiseksi, fanit kommentoivat.

Game of Thrones alkoi jo vuonna 2011, ja sarjan tosifanit ovat katsoneet jokaisen kauden vuosittain keväisin heti sen ilmestyttyä.

Näyttelijä Maisie Williams on nykyään 22-vuotias, mutta kuinka vanha Arya Stark on sarjan viimeisellä kaudella? Time-lehti ehti selvittää tämänkin. Lehden mukaan sarjan yhdellä kaudella käsitellään noin vuoden mittaisen aikavälin tapahtumat. Se tarkoittaisi sitä, että Arya olisi sarjan viimeisellä kaudella noin 18-vuotias.

Näyttelijä Maisie Williams kommentoi itse kohuttua jaksoa Entertainment Weekly -lehden haastattelussa heti jakson ilmestymisen jälkeen.

Williams kertoo, että Sansa Starkin näyttelijä Sophie Turner soitti hänelle heti käsikirjoituksen saatuaan. Turner kysyi, oliko Williams jo lukenut kakkosjakson sivut. Williams ei ollut. Kun hän siirtyi lukemaan kyseisen jakson käsikirjoitusta, hänelle valkeni käsikirjoittajien idea kaikessa kauheudessaan.

– Ensin ajattelin, että tämä on pelkkä läppä. Ajattelin, että tämähän on hyvä vitsi.

– Sitten kysyin, että koska oikein kuvaamme tämän, ja ajattelin, että minun täytyy alkaa käydä enemmän salilla.

Kuva näyttelijästä vuonna 2013, kun oli 16-vuotias.­

Kohtauksen ongelma oli, että kun Williams valittiin mukaan sarjaan 11-vuotiaana, häneltä ei luonnollisesti kysytty suostumusta mahdolliseen seksikohtaukseen seitsemän vuoden päästä. Kaikkien muiden näyttelijöiden sopimuksissa luki selvästi, että rooliin saattaisi kuulua mukaan seksikohtauksia.

Siksi sarjan tekijöiden oli annettava Williamsille vapaat kädet päättää, millainen seksikohtauksesta oikeastaan tulisi.

– Pidin itseni varsin piilossa. Mielestäni Aryan ei tarvitse väläytellä, Williams sanoo.

Ymmärrettävästi kohtauksen tekeminen oli kiusallista myös Dempsielle, joka on kymmenen vuotta Williamsia vanhempi ja joka on tuntenut näyttelijän kymmenvuotiaasta asti.

– Toisaalta en myöskään halunnut olla holhoava häntä kohtaan, sillä Maisie on jo aikuinen nainen. Joten pidimme vain hauskaa tehdessämme sitä, näyttelijä sanoi.

Artikkelia muokattu 8:29: Korjattu Maisien ikä kuvatekstiin artikkeliin. Hän oli 14-vuotias sarjan alkaessa ja vuonna 2013 hän oli 16 vuotta vanha.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?