Beyoncé, 37, paljasti ulkonäkönsä salaisuuden – noudattaa äärimmilleen vietyä dieettiä: ”Olen jatkuvasti nälkäinen”

Julkaistu:

ruokavalio
Poptähti Beyoncé paljastaa uutuusdokumentissa kadehditun vartalonsa salaisuuden.
Popin kuningatar Beyoncésta kertova dokumentti Homecoming sai ensi-iltansa suoratoistopalvelu Netflixissä tällä viikolla.

Maailman kuuluisimpiin naislaulajiin lukeutuva Beyoncé paljasti dokumentissa muun muassa ihaillun ulkonäkönsä salat. Nainen nimittäin paljastaa noudattavansa äärimmäisen tiukkaa ruokavaliota pysyäkseen huippukunnossa vielä 37-vuotiaana, kertoo Mirror.


Beyoncé sai puolisonsa, räppäri Jay Z:n kanssa kaksoset muutama vuosi sitten. Pariskunnalla oli entuudestaan tytär. Laulaja kertoo joutuneensa turvautumaan tiukkaan dieettiin saadakseen itsensä nopeasti takaisin kuntoon raskauksien sekä synnytysten jäljiltä.

– Päästäkseni tavoitteisiini kiellän itseltäni leivän, hiilihydraatit, sokerin, maitotuotteet, lihan, kalan sekä alkoholin. Olen jatkuvasti nälkäinen, nainen paljastaa dokumentissa.


Beyoncé listasi dokumentissa kaikki ne ruoka-aineet, joita hän ei syö. Hän ei kuitenkaan paljastanut sitä, mitä hän sitten oikeastaan syö päivästä toiseen.

– Sinä päivänä, kun synnytin, painoin 98 kiloa. Minun piti kokonaan uudelleen rakentaa vartaloni. Mitä ihmiset eivät näe, on se uhraus.

Beyoncé paljastaa, että äärimmäisyyksiin viedyn dieetin tavoitteena oli päästä huippukuntoon kevään 2018 Coachella -festivaalia varten. Nyt nainen osaa kuitenkin jo ottaa hieman rennommin, mitä tulee ulkonäköön.


– Tänä päivänä käsivarteni, olkapääni, rintani sekä reiteni ovat hieman paksummat. Minulla on pieni äitiysvatsa, mutta en kiirehdi päästäkseni siitä eroon. Mielestäni se on vain elämää, popin kuningatar pohtii dokumentissaan.

– Sitten kun olen valmis hankkimaan sixpackin, menen petomoodiini ja teen töitä päivittäin kunnes sen saan. Mutta juuri nyt minä ja vatsani kuulumme yhteen.

Beyoncé nousi kuuluisuuteen alkujaan Destiny’s Child triosta, jonka hän muodosti yhdessä Kelly Rowlandin ja Michelle Williamsin kanssa. Sittemmin nainen on tehnyt soolouraa, jonka menestys hakee vertaistaan. Beyoncén tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Halo, Crazy In Love sekä Listen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt