Jenni Vartiainen katosi julkisuudesta, pakkasi tavaransa ja lähti – julkaisi nyt täysin meikittömän kuvan erilaiselta pääsiäisaterialtaan

Julkaistu:

pääsiäinen
Laulaja Jenni Vartiainen lähti rauhoittumaan Havaijille.
Laulaja Jenni Vartiainen viettää paraikaa erilaista pääsiäistä Havaijilla paratiisimaisissa olosuhteissa.

Vartiainen julkaisi Havaijilta kuvan, jossa hän poseeraa täysin meikittömänä eksoottisen aterian äärellä.

Kuvatekstissä hän valaisee, että tänä vuonna hänen pääsiäiseensä ei kuulu mämmiä.

– Pääsiäisateria Havaijilla. Ei oo mämmii. Voinks mä kertoo että vihaan mämmii? Yritän syödä joka vuosi, mut ei onnistu. Hyvää pääsiäistä, Vartiainen kirjoittaa faneilleen.
Laulaja on julkaissut lomamatkaltaan muitakin kuvia Instagramissa. Kuvateksteissä hän kertoi, että on matkalla kokoamassa ajatuksiaan.
Laulaja kertoi IS:lle Iskelmä Gaalassa helmikuussa, että kyseinen tapahtuma tulisi olemaan viimeinen, jossa hänet nähdään vähään aikaan.

Vartiainen voitti gaalassa Vuoden naisartisti -palkinnon. Hän saapui hakemaan palkintoaan hymyssä suin.

– Viimeisen viikon ajan on tuntunut jo siltä, että on kevättä rinnassa ja kevät alkaa tarjota tuloaan, kun lumet sulavat, Jenni sanoi arvoituksellisesti.

– Lähden heti huomenna reissuun. Tämä on viimeinen julkinen esiintymiseni vähään aikaan. Alan pikku hiljaa tekemään materiaalia. Yritän myös vähän elää elämääni, kun tässä on takana kaksi tosi intensiivistä vuotta, hän lisäsi.
36-vuotias Vartiainen tuli tunnetuksi jo vuonna 2002, kun hän oli mukana Popstars-ohjelmassa ja tuli valituksi Gimmel-bändiin Ushma Karnanin, Susanna Korvalan ja Jonna Pirisen kanssa.

Vartiainen on kertonut Suuria unelmia -kirjassaan, että Gimmelin suosio romahti yhtä äkkiä kuin se alkoikin.

– Bändin viimeisillä keikoilla saattoi olla 15 ihmistä. Se tuntui hirveältä, kuuluu ote teoksesta.

Gimmelin jälkeen Vartiainen lähti soolouralle. Osallistuminen supersuosittuun Vain elämää -musiikkiohjelmaan vuonna 2014 räjäytti lopullisesti potin, ja Vartiaisesta tuli Suomen tunnetuimpia poptähtiä. Tähän päivään mennessä hän on julkaissut neljä menestynyttä albumia ja keikkaillut runsaasti ympäri Suomea.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt