Manuela Bosco julkaisi harvinaisen aidon kuvan perheen pääsiäisjuhlista – tästä on Photoshop kaukana

Julkaistu:

somemaailma
Näyttelijä-kuvataiteilija näyttää esimerkkiä siinä, ettei somessa tarvitse aina jakaa viimeisen päälle siloteltuja ja sommiteltuja otoksia.
Sosiaalinen media kuuluu nykyään erottamattomasti yhden jos toisenkin suomalaisen juhlapyhien viettoon. Somessa jaetaan toinen toistaan upeampia kuvia herkkuja notkuvista juhlapöydistä ja läheisistä.

Somessa halutaan yleensä antaa mahdollisimman viehättävä kuva omasta elämästä, joten siellä tavatut kuvat tapaavat usein olla viimeisen päälle mietittyjä ja sommiteltuja.

Suomalainen kuvataiteilija ja näyttelijä Manuela Bosco julkaisi sen sijaan pääsiäiskuvan, josta on Photoshop ja turhat sommittelut kaukana.

Kuvassa Bosco, 36 vuotta, istuu nauravaisena miehensä Tuure Kilpeläisen vieressä jo tyhjennetyssä juhlapöydässä. Pöydällä on tyhjiä juomalaseja, oluttölkki, kahvikuppeja ja puoliksi syöty leipä.

Ihana pääsiäiskuva on kerännyt nopeasti paljon tykkäyksiä ja ihastuneita kommentteja somessa.

– Ihanan välitön kuva, kuuluvat kommentit.
”Silottelematon” ja arkinen kuvatyyli on alkanut taas viime aikoina yleistyä somessa vallitsevaksi trendiksi.

Nopeasilmäiset somekäyttäjät huomaavat nopeasti, jos kuvaa on muokattu Photoshopilla tai erilaisilla filttereillä.

Ulkomailla esimerkiksi australialainen koomikko Celeste Barber on noussut somessa valtavan suosituksi tuomalla esiin somemaailman epätodellisuutta. Barber julkaisee kuvapareja, joissa on vierekkäin muokattu ja viimeisen päälle upeaksi hiottu somekuva ja sitten taas vastaava tilanne arkisemmin esitettynä.

Bosco ja Kilpeläinen elävät yhdessä perhearkea. He saivat helmikuussa tyttövauvan. Kilpeläinen kertoi tuolloin aikovansa pitää isyyslomaa ja palaavansa musiikin pariin keväämmällä.

Kilpeläinen ja Bosco ovat seurustelleet syksystä 2017 saakka, ja alttarille he astelivat viime vuoden puolella.

Boscolla on ennestään vuonna 2014 syntynyt tytär ja vuonna 2016 syntynyt poika aiemmasta liitostaan näyttelijä Kasimir Baltzarin kanssa. Kilpeläisellä puolestaan on kaksi tytärtä vuonna 2010 päättyneestä liitostaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt